Cordeo's brand portal

Word een sterk merk

Gratis e-book
Met Brand Portal Cordeo versterk je je merkidentiteit.

Waarom merkconsistentie essentieel is

Sterke merken zijn herkenbaar en wekken vertrouwen. Dit zijn organisaties die erin slagen hun huisstijl consistent toe te passen in elke uiting die ze creëren en verspreiden. In 98% van de gevallen wordt dit niet of niet altijd gedaan. 10% negeert hun huisstijl zelfs compleet. Cordeo helpt, want:

Door je huisstijl niet consistent toe te passen
  • Creëer je verwarring op de markt
  • Verliest je merk vertrouwen
  • Vergroot je de uitdaging je concurrenten voor te blijven

Cordeo's brand portal

Mix en match voor het beste resultaat

Los inconsistenties op

Via templates kunnen collega's met en zonder communicatiekennis uitingen creëren die altijd voldoen aan de huisstijl. De flexibiliteit en vrijheid die makers hebben, worden eenmalig bepaald door de organisatie zelf.

Zelf templates maken

De templates in de studio worden ingeladen vanuit Adobe InDesign. Je kunt dit door ons laten doen, maar via onze plug-in kun je ook zelf templates maken, aanpassen en beschikbaar stellen voor gebruikers van Cordeo.

Huisstijlhandboek

Hier sla de nieuwste versie van het huisstijlhandboek digitaal op. Zo heeft iedereen toegang tot de meest geüpdatete huisstijl en ben je er zeker van dat iedereen de juiste kleuren, stijlen en fonts gebruikt.

Opslagplek voor media en files

In de Digital Asset Manager zijn alle media en bestanden opgeslagen en eenvoudig terug te vinden. Documenten, huisstijlelementen, foto's en video's zijn allen georganiseerd middels duidelijke metagegevens.

Print en online publicatie

Gemaakte uitingen stuur je via Cordeo kant-en-klaar door naar een gekoppelde drukker of eigen printer. Online aan de weg timmeren? Plaats je social media post of deel een pdf via een permalink.

E-mailmarketing

Til je klantbeleving naar een hoger niveau door ook je e-mailmarketing een boost te geven. Via templates in de huisstijl van je organisatie maak en verstuur je e-mails binnen enkele klikken.

Zijn al jullie uitingen altijd conform huisstijl?

Blogs en artikelen

Interessante content voor jou

Feiten over inconsistenties

Alles over de effecten op jouw merk die uitingen met zich meebrengen wanneer ze niet standaard voldoen aan de huisstijl.

Lezen

Politie en merkidentiteit

Een poster, flyer of getuigenoproep van de politie gespot? Grote kans dat uitingen van de politie gemaakt zijn met Cordeo.

Lezen

DAM als basis van organisatie

Een Digital Asset Manager brengt overzicht en structuur. Geen versplinterende bestanden, maar één plek voor alle digitale assets.

Lezen
Laten we even samen kijken naar jullie communicatie. Kost je niets!
Heleen Klein Horsman Sales Manager
Gratis adviesgesprek
Vraag 'm aan
Neem contact op

Bouw aan een sterk merk

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

+31 (0)64 826 7871

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk.

heleen@cordeo.com