Gratis kennismakingsgesprek

Leg je uitdagingen voor aan Heleen

Uitdagingen

Elke organisatie heeft uitdagingen rondom communicatie. Hoe streef je huisstijlconsistentie na in alle uitingen die je maakt? Hoe houd je overzicht en structuur? Hoe houd je grip op de contentstroom en werkdruk?

Bespreken

Maak je uitdagingen bespreekbaar. Leg ze eens aan Heleen voor. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden dat een brand portal je kan bieden. We duiken niet direct in de tool, maar kijken naar jouw behoeften.

Gratis kennismaken

Plan je gratis kennismakingsgespek. We leren je kennen en kijken hoe we jou meerwaarde kunnen bieden. Wanneer heb je tijd?

Leg je uitdagingen op tafel. Ik denk graag met je mee!
Heleen Klein Horsman Sales Manager
Hoi, ik ben Heleen

Laten we kennismaken

Cordeo Digital Asset Management

+50.000 blije gebruikers

Daar zijn we best trots op!

Referenties

“Cordeo heeft er voor gezorgd dat onze afdeling efficiënter en gestructureerder kan werken met grote besparingen als gevolg.”

Rhea Hermans Marketing Communicatie Manager

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!"

Marloes Barelds Marketing Specialist

“We werken al 20 jaar met Cordeo. Zij hebben bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is uitgegroeid tot een complete communicatie-oplossing. De kracht van Cordeo is het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen."

Geertjan de Grip Media Buyer