Nieuws - 11 oktober 2020

De Adobe InDesign plug-in is vernieuwd

Goed nieuws voor alle gebruikers van onze InDesign plug-in: de plug-in is vernieuwd en is nu ook beschikbaar voor de nieuwste versies van Adobe.

  • De plug-in zorgt voor een naadloze integratie tussen Cordeo en Adobe InDesign CC, zowel op iOS als Windows devices.
  • De workflows hebben een grote update gekregen, zodat gebruikers nog efficiënter kunnen werken.
  • De user interface is opnieuw ontwikkeld, waardoor de plug-in nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is.

Over de plug-in

De Adobe InDesign plug-in van Cordeo is essentieel voor organisaties die zelf templates willen maken én onderhouden. Met de templates die in Cordeo worden gezet, kunnen collega's in korte tijd uitingen maken die altijd voldoen aan de huisstijl. Niet alleen het marketing- en communicatieteam, maar alle collega's kunnen op deze manier goed communiceren. Door content te creëren op basis van templates die vanuit InDesign worden opgezet, wordt de merkidentiteit continu versterkt.

Gebruik maken van de plug-in

Wil je gebruik maken van de plug-in? Er is een training nodig om je eenmalig klaar te stomen voor het klaarzetten en beschikbaar stellen van templates vanuit InDesign. Dit kunnen wij voor je verzorgen. Na de training staat niets je in de weg om met de plug-in te werken en je voordeel eruit te halen. Mail naar hello@cordeo.com of bel +31 38 466 9420 voor meer informatie.

Ken je Cordeo nog niet?

Wanneer jouw organisatie Cordeo nog niet kent of gebruikt, vertellen we je graag meer. Tijdens een gratis adviesgesprek kom je erachter wie we zijn en hoe ons brand portal jouw organisatie voordeel oplevert.

Ontdek meer over Cordeo
Er is meer content voor jou
Meer informatie

Wil je meer weten over de Adobe InDesign plugin?

Team Cordeo Kom met ons in contact

Bel ons

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie.

+31 38 466 9420

Mail ons

Stuur een mailtje. We antwoorden je zo snel mogelijk.

hello@cordeo.com