Blogs en artikelen - 17 maart 2020

Dit is waarom je met SaaS-oplossingen wilt werken

Als bedrijf streef je naar een continu communicatieproces. Je wilt niet dat je door welke omstandigheid dan ook - neem het coronavirus als realistisch voorbeeld - voor problemen komt te staan doordat mensen thuiswerken of elders zijn. Het is sowieso niet vreemd dat collega’s af en toe thuiswerken of op locatie zijn. Een gestructureerd en helder proces rondom creatie en verspreiding van je content wil je dan ook koste wat het kost behouden. Geen ruimte voor discussie, duidelijke rolverdelingen en zo laag mogelijke kosten. Wij hebben advies voor je.

Dit is waarom je er goed aan doet om als bedrijf zoveel mogelijk met SaaS-oplossingen te werken:

  • Altijd benaderbaar: Toegang verkrijgen tot het internet is geen uitdaging meer. En overal waar jij en je collega’s internetconnectie hebben, kun je werken met een SaaS-op in de cloud.
  • Snelle implementatie: De volledige implementatie wordt uitgevoerd door Cordeo. Je bent binnen enkele weken up-and-running en werkt vervolgens snel vanuit de cloud. Eigen server-onderhoud? Dat moet je niet willen.
  • Voorbereid op diverse scenario’s: Doordat je altijd toegang hebt tot SaaS-oplossingen, ben je tevens voorbereid op allerlei scenario’s. Denk aan collega’s die thuis of op locatie werken of een collega die langdurig niet op het werk kan komen. Vooraf tackelen is beter dan oplossen.
  • Optimaal support: Niet alleen zorg je ervoor dat je niet tegen beperkingen aanloopt. Alle support kan in de regel remote. Denk aan implementaties, updates en hulp.

Cordeo als SaaS-oplossing

Cordeo is volledig in de cloud. Jij en je communicatieteam kunnen altijd gebruik maken van het brand portal. Wat er ook gebeurt, de creatie en verspreiding van content stopt niet. De lijnen zijn duidelijk en iedereen weet van elkaar welke content er is gemaakt, wat er op de planning staat en welke marketingmaterialen er besteld zijn. Je organiseert en beheert je content, bestanden en alle media op één overzichtelijke plek. Je gehele marketing en communicatie realiseer je met Cordeo in de cloud. Effectief en kostenbesparend.

Snelle implementatie

Een ander bijkomend voordeel is dat implementatie ook geheel remote kan. Binnen een paar weken kun je al up-and-running zijn. Vooraf brengen we alle behoeften in kaart en hebben we goed overleg over de planning en werkzaamheden. Natuurlijk staat de koffie hier klaar en komen we ook graag bij jullie langs. Desalniettemin is het feit dat implementatie volledig op afstand gerealiseerd kan worden erg prettig. Met name in situaties waar het even niet anders is.

Flexibele trainingen en support

Trainingen voor het gebruik en alle ins en outs van het brand portal doen we graag op locatie. Heb je dit liever remote, dan is dat geen probleem. We kunnen eenvoudig inbellen en jou en je team klaarstomen voor Cordeo. Dat is het voordeel van SaaS. Het support voor jou als klant is minstens zo flexibel. Face-to-face, middels videoconferencing of telefonisch, jij bepaalt.

ISO 27001

Cordeo is ISO gecertificeerd. Doordat we beschikken over ISO 27001, zijn gebruikers er zeker van dat de verbinding veilig is. Ook de grootste Nederlandse overheidsorganisatie werkt ermee. Veiligheid staat bij ons dus prioriteit nummer één.

Meer weten over Cordeo als Software as a Service?
Anne Wessels Marketing Manager
Er is meer content voor je!
Meer informatie

Graag meer weten over Cordeo als SaaS-oplossing?

Team Cordeo Kom met ons in contact

Bel ons

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie over SaaS

+31 38 466 9420

Mail ons

Stuur een mailtje. We antwoorden je zo snel mogelijk.

hello@cordeo.com