Print on demand

Documenten en communicatiemiddelen snel doorzetten

Met Cordeo maak je eenvoudig documenten die je vervolgens direct doorzet naar de drukker: print on demand noemen we dat. De voordelen hiervan? Een efficiënt communicatieproces waarbij inkoop- en voorraadkosten verleden tijd zijn. Je ontvangt precies wat je nodig hebt.

  • Print-on-demand voor al je uitingen
  • Uitingen creëren via huisstijlsjablonen
  • Workflows instellen voor controle op kwaliteit en budget
Meer over print on demand

Templates voor print-on-demand communicatiemiddelen

Voor alle communicatiemiddelen die de organisatie maakt, kan een template voor worden klaargezet. Deze wordt eenmalig gemaakt in InDesign en vervolgens geïmplementeerd. Dan is die beschikbaar voor iedereen. Tevens kan deze altijd snel worden aangepast. De templates zijn de basis voor al je online en offline uitingen. Na creatie van bijvoorbeeld een nieuwe brochure, kan deze worden geaccordeerd door de verantwoorde. Vervolgens kan het bestand online gedeeld worden, geëxporteerd worden als pdf of naar de drukker worden gestuurd: print-on-demand noemen we dat.

Eén portal voor opslag en print-on-demand

Je werkt als organisatie met Cordeo binnen één portal. Hier creëer, beheer en verspreid je communicatiemiddelen. Het handige van dit platform is dat alles rondom je communicatie gecentraliseerd is. Bovendien is Cordeo een SaaS-oplossing. Dat betekent in het kort dat je enkel internetverbinding nodig hebt en je dus overal toegang hebt.

Workflows voor controle op contentstroom

Offline media, ofwel print marketingmaterialen, kun je ten alle tijden bestellen. Dit doe je in Cordeo via de WebShop. Door eenmalige workflows in te stellen, kan een verantwoordelijke zoals een teammanager, akkoord geven op gecreëerde documenten en bestellingen. Zo houd je controle op de contentstroom en waarborg je kwaliteit en kosten.

Printen en verspreiden

Print-on-demand voor jou

Snelle creatie print media

Brochures, magazines, flyers en noem maar op. Met Cordeo creëer je snel de meest uitgebreide documenten aan de hand van flexibele templates gestuurd via Adobe InDesign. Het hele team - ook zonder grafische kennis - kan ermee aan de gang.

Overzicht en controle

Middels workflows zorg je ervoor dat gemaakte content snel kan worden geaccordeerd en kan worden gedeeld. Bovendien houd je controle op budgetten, wanneer je een workflow instelt voor bestellingen. Huisstijl is geen controlefactor, deze is namelijk in alle templates gewaarborgd.

Geen inkoop- en voorraadkosten

Print on demand betekent: géén inkoopkost- en voorraadkosten. Je bestelt precies de hoeveelheid brochures of leaflets die je nodig hebt. Niet meer en niet minder. Bij je bestelling krijg je een handig kostenoverzicht. De drukker is vooraf al gekoppeld aan het systeem, dus je bent altijd één druk op de knop verwijderd van je volgende bestelling.

Meer weten over print-on-demand?
Heleen Klein Horsman Sales Manager
Gratis adviesgesprek
Vraag 'm aan
Neem contact op

Meer informatie over print-on-demand?

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel mij

Laten we telefonisch sparren over de mogelijkheden.

+31 (0)64 826 7871

Mail mij

Wat wil je weten? Zet het op de mail.

heleen@cordeo.com