SaaS (Software as a Service)

Wat is een SaaS-oplossing?

SaaS staat voor Software as a Service. Zoals de benaming doet vermoeden geldt deze term voor software die in de cloud als dienst wordt aangeboden. SaaS-tools zijn online benaderbaar. Heb je connectie met het internet, dan kun je gebruik maken van de tool. En dat heeft enorm veel voordelen.

  • Snelle creatie van content aan de hand van flexibele templates
  • Directe online publicatie of print on demand
  • Beheer van al je media en documenten in een Digital Asset Manager

Cordeo als SaaS voor jouw bedrijf

Software as a Service (SaaS) geeft jou en je collega's overal toegang. In ons geval betekent dit dat je altijd, waar je ook maar bent, toegang hebt tot je media, bestanden en documenten. Dat betekent ook dat je content en uitingen kunt maken en verspreiden. Op elk tijdtip, vanaf elke locatie in de wereld.

Razendsnelle implementatie

Implementatie van een SaaS-oplossing als Cordeo kan remote. Mede om deze reden kunnen jij en je marcom team snel aan de slag. In tegenstelling tot softwareoplossingen die niet in de cloud werken, is Cordeo binnen een paar weken up-and-running.

Altijd voor iedereen toegankelijk

Alle gebruikers ontvangen na implementatie een inlog. Je logt altijd eenvoudig in met een persoonlijke gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Ben je verbonden met internet, dan kun je gebruik maken van Cordeo. En verbinden met internet, dat moet lukken.

Training en support

Eenmaal geïmplementeerd bieden we trainingen aan. We zorgen er altijd voor dat jij en je team goed voorbereid te werk gaan, zodat het optimale uit de tool wordt gehaald. En mooie aan het feit dat we werken met SaaS, is dat trainingen zowel op locatie als via bijvoorbeeld videoconferencing kunnen worden gegeven. Hetzelfde geldt voor alle support die wij onze klanten bieden.

Updates snel doorvoeren

Werken vanuit de cloud heeft als bijkomend voordeel dat je zelf geen onderhoud hebt aan services. Ook updates behoren niet tot jouw taak, maar kunnen wel enorm snel worden doorgevoerd. Letterlijk met één druk op de knop. En dat is fijn voor iedereen.

Schaalbare software

SaaS-producten zijn schaalbaar. Dit houdt in dat een uitbreiding van de tool snel doorgevoerd kan worden. Hebben jullie in het begin gekozen om enkel de DAM af te nemen om je bestanden en media goed te organiseren en te beheren en wil je nu ook content kunnen creëren vanuit hetzelfde portal? Geen probleem, bel ons en we regelen het op afstand voor je. En heb je meer gebruikers nodig, bv. vanwege teamuitbreiding? Je kent de weg.

Uitgaven duidelijk in beeld

Je neemt een all-in-one portal af door te kiezen voor Cordeo. Je betaalt maandelijkse kosten en daarmee is het ook klaar. Doordat je geen eigen systeem hebt, maar een dienst, heb je geen zorgen voor serverbeheer, implementaties en noem maar op. Gewoon, overzichtelijk en altijd opzegbaar.

Veilige software door ISO 27001

Als SaaS-oplossing zetten we hoog in op veiligheid. We werken voor allerlei organisaties, van zorginstellingen en hogescholen tot aan de grootste overheidsinstanties van Nederland. Beveiliging staat daarom altijd op nummer één bij Cordeo. Niet voor niets zijn we dan ook ISO gecertificeerd, wat betekent dat we richtlijnen nastreven op het gebied van bepalingen, implementaties, bewaking en het voortdurend verbeteren van de informatiebeveiliging.

  • Persoonlijke informatie is altijd veilig;
  • Contactgegevens en bedrijfsgegevens zijn strikt beveiligd;
  • Media en bestanden zijn alleen zichtbaar voor geautoriseerde gebruikers;
  • Alle variabele gegevens die voor e-mail- en direct mailcampagnes worden gebruikt zijn veilig;
  • Namen en gegevens van contacten zijn volledig beschermd;
  • Veilig inloggen met persoonlijke accounts;
  • Het lekken van gegevens wordt voorkomen.

Meer informatie over ISO 27001

Neem contact op

Meer informatie over Software as a Service?

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel ons

Laten we telefonisch contact hebben over SaaS

+31 (0)64 826 7871

Mail ons

Wat wil je weten over SaaS en Cordeo? Zet het op de mail.

heleen@cordeo.com