Cordeo Marketeer - Content Management

BrandBook bij Cordeo

Het online huisstijlhandboek voor jouw organisatie

Yes, we hebben een nieuw BrandBook dat we aanbieden binnen ons brand portal Cordeo. In het kader van huisstijlconsistentie is het essentieel dat iedereen binnen jouw organisatie weet hoe de huisstijl toegepast moet en mag worden. Een toegankelijk huisstijlhandboek is daarom essentieel binnen je portal.

  • Altijd toegankelijk
  • Zelf aan te passen
  • Merkidentiteit versterkend
BrandBook? Vertel me meer!

Wat is een BrandBook?

Een BrandBook, ook wel digitaal huisstijlhandboek genoemd, is essentieel voor organisaties die hun huisstijl consistent willen toepassen. In deze omgeving kan iedereen intern, maar ook extern, zien hoe de huisstijl wordt toegepast in welke situaties. Het BrandBook van Cordeo maakt onderdeel uit van de brand portal die we bieden en is altijd online toegankelijk.

Maak snel content met flexibele templates in Cordeo.

Optimale toegankelijkheid

Het BrandBook is voor intern gebruik en makkelijk deelbaar met externe partijen. Geen pdf meer die je moet opsturen naar je vormgever of fotograaf, maar een openbare toegankelijke omgeving die jullie zelf aan kunnen passen en bijwerken. Het huisstijlhandboek in jullie stijl als basis voor alle communicatie in de toekomst.

Met Brand Portal Cordeo versterk je je merkidentiteit.

BrandBook binnen eigen organisatiestijl

Cordeo biedt een standaardstructuur voor het BrandBook. We zetten vrijblijvend het BrandBook voor je klaar met de juiste hoofdkleuren en typografie. We bieden je graag een helpende hand voor het vullen tegen de bekende consultancy-uren. Liever zelf content plaatsen en vullen? Dit kan eenvoudig via de drag & drop editor.

Meer weten

Het BrandBook is per direct beschikbaar

Team Cordeo Kom met ons in contact

Bel ons

Bel voor meer informatie over het huisstijlhandboek

+31 38 466 9420

Mail ons

Heb je een vraag? Zet 'm op de mail en we antwoorden zo snel mogelijk

hello@cordeo.com