Is een brand portal noodzakelijk?

Eén slimme brand portal voor creatie, verspreiding en beheer van content

Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar een brand portal voor de al je communicatiematerialen en beheer en organisatie van interne media en documenten is essentieel. Je behoudt niet alleen overzicht, maar slaat ook de brug naar brand management.

Ik wil advies

Zeg 'ja' tegen een brand portal

Als je denkt dat je zonder brand portal en dus brand management kunt, dan adviseren we je even verder te lezen. Misschien denk je zonder te kunnen, maar zodra je meer mensen op de marketing en communicatie hebt vervagen de lijnen. Wie maakt welke content? Wie ziet erop toe dat de huisstijl altijd consistent wordt toegepast? Wie heeft er zicht op welke content verspreid wordt? En ga zo maar door.

Eén slimme portal voor marcom

Een tool voor creatie, een andere oplossing voor het verspreiden en onduidelijkheid over wie wat heeft gemaakt. Nog niet eens te spreken over de kwaliteit ervan. Maak hier een einde aan en kies voor een brand portal. Het liefst één die alles in huis heeft, waardoor je minder afhankelijk bent van derden zoals DTP'ers, er een duidelijk communicatieproces ontstaat voor het hele marketing en communicatieteam en waar tijds- en kostenbesparing stipt op de eerste plek staan.

Platform in de cloud

Je doet er goed aan een brand portal te kiezen waarmee het hele team content mee kan creëren en verspreiden, zowel online als offline in de vorm van print-on-demand. Eén platform creëert overzicht en efficiëntie. Bovendien is het verstandig een SaaS brand portal te kiezen. Dat betekent dat de software wordt aangeboden als een service, online dus. Zo kun je te allen tijde content maken en blijft er overzicht, ook wanneer er mensen thuis of op locatie werken.

Met Cordeo manage jij je content en merk snel en eenvoudig. Op naar het beste resultaat!

Wat moet een brand portal kunnen?

Kiezen voor een all-in-one portal is essentieel. Een tool waar potentie in zit voor de toekomst en misschien wel meer biedt dan je nu nodig hebt is een must. Je switcht niet jaarlijks van brand portal. En dat is ook niet nodig met het juiste portal.

Overzicht

Ga voor een overzichtelijk brand portal zoals Cordeo voor creatie, verspreiding en beheer van alle content binnen je organisatie.

Controle

Met de mogelijkheid tot workflows zorg je voor optimale controle zonder grote tijdsinvestering en waarborg je kwaliteit van je uitingen.

Gecontroleerd content creëren

Maak gebruik van flexibele templates waarbij zelf bepaald kan worden wat wel en niet aangepast mag worden. Door de koppeling met InDesign zorg je voor vrijheid in designs en heb je geen beperkingen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een brand portal zorgt voor overzicht. Deze moet van zichzelf ook duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Cordeo is zo'n tool.

Vanuit de cloud

Benader alles vanuit de cloud, zodat alle bestanden en mogelijkheden altijd voor iedereen toegankelijk zijn. Een essentieel element van een brand platform.

Toekomstperspectief

Een brand portal dat net voldoende is voor je huidige behoefte is geen aanrader. Waarom niet? Je wilt groeien. De keuze voor een potentieel product is daarom belangrijk. Gun jezelf die ruimte.

Wil jij weten welke voordelen jullie kunnen behalen met brand management?
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Neem contact op

Meer informatie over brand management?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel mij

Laten we telefonisch sparren over de mogelijkheden.

06-48267875

Mail mij

Wat wil je weten? Zet het op de mail.

hello@cordeo.com