Nieuws - 30 september 2020

Cordeo partner van Zwolle IT City

Goed nieuws. Cordeo mag zichzelf vanaf nu partner noemen van Zwolle IT City. Samen zetten we ons in om Zwolle op de kaart te zetten als grootste IT-stad van Nederland. 'We zijn trots op onze samenwerking en om bij te kunnen dragen om Zwolle op de kaart te zetten', aldus manager Jan-Maarten Plomp.

Hey, wij zijn Cordeo
Al meer dan twintig jaar zet Cordeo zich in om communicatie met de buitenwereld voor organisaties toegankelijk te maken en merkconsistentie na te streven. Iets wat organisaties heel veel oplevert, maar lang niet altijd wordt waargemaakt. Jammer, want met het brand portal van Cordeo kan iedereen uitingen maken, verspreiden en beheren die altijd voldoen aan de huisstijl. Zo ontstaat een ijzersterk merk. Tijdwinst, minder kosten en werkdruk, een snelle doorlooptijd per uiting en een sterke merkidentiteit krijgen organisaties ervoor terug.

Samen is niet alleen
“I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things”, de quote waarop het initiatief om een samenwerkingsverband tussen IT organisaties in regio Zwolle te starten is geïnspireerd. Het geeft aan dat we van elkaar kunnen leren en dat we elkaar daardoor versterken. 'Dit is precies de reden waarom we zo blij zijn met deze samenwerking. Elke organisatie en elk persoon heeft zijn of haar eigen kennis en capaciteiten. Hoe waardevol is het om dit allemaal samen te laten komen in één platform, erop gericht om Zwolle IT regio van Nederland te laten worden?'

Zwolle als IT-stad van Nederland
Hoe gaaf is het om Zwolle te kunnen omdopen tot de grootste IT stad van ons land? Als ons dit lukt, betekent dit dat we het samen voor elkaar hebben gebokst. Dat we ervoor hebben gezorgd dat er voldoende aanwas van nieuwe talenten is. Dat er ruime werkgelegenheid is. Dat we elkaar krachtiger hebben gemaakt en dat blijven doen. 'Een mooie ambitie en een realistisch doel als je het ons vraagt.'

Werken met eigen softwareproduct
Cordeo is ons eigen softwareproduct. Een platform - we noemen het een brand portal - waarmee grote namen communiceren met de buitenwereld en hun merk consistent in de markt zetten. Verreweg de meeste collega's zijn IT'ers die dag in dag uit Cordeo naar een nieuw hoogtepunt tillen. Van front-end, back-end tot full stack. 'En het leuke is, dat er altijd ruimte is voor enthousiaste IT'ers die graag werken in een relatief kleinschalig team aan eigen software met de nieuwste technieken', aldus Jan-Maarten. 'Ervaring doet er niet toe. We zijn altijd in voor een leuk gesprek en de koffie staat voor je klaar.' En onze vacatures, die kun je natuurlijk nu ook zien op Zwolle IT City. Stay tuned!

Meer over Zwolle IT City
Meer informatie

Meer over ons partnerschap met Zwolle IT City?

Julienne Vosselman HR / P&O

Bel ons

We vertellen je graag meer over onze samenwerking. Eén belletje is voldoende.

+31 (0) 6 406 53 222

Mail ons

Stuur je vraag door via de mail en we antwoorden je zo snel mogelijk.

Heleen@cordeo.com