Nieuws - 1 april 2021

3 topvacatures

“Marketing is not a department, marketing is something everyone in your company is doing.”
Fried & Heinemeier Hansson

Dat vinden wij nou ook. Elke collega en elk team - ook zonder communicatiekennis - moet uitingen kunnen creëren, verspreiden en beheren die bijdragen aan het versterken van het merk. Een sterk merk boekt resultaat en bouwen we samen. Het Cordeo brand portal ondersteunt creatie door een uitgebreide template studio, verspreiding door digital publishing en print on demand en beheer via de digital asset manager (beeldbank). Het brand portal past zich aan de organisatie aan en draagt bij aan een sterke merkidentiteit en efficiënte communicatie.

Cordeo is compact, vakkundig, werk samen en neemt initiatief. Samen met de klant en met het Cordeo-team werken we hard om hét beste brand portal te bieden. We nemen initiatief om te zorgen dat het portal niet alleen nu de beste oplossing biedt, maar ook in de toekomst. Met een team van vakinhoudelijke professionals zorgen we dat we betrouwbare kwaliteit bieden en klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Onze brand portal groeit, net als wij.

Versta jij je vak? Ontwikkel je graag samen een product en wil je regie over je eigen ontwikkeling? Ben je op zoek naar een organisatie waarin dat kan? Neem initiatief en solliciteer naar een leuke functie binnen Cordeo.

Bekijk alle openstaande vacatures
Contact opnemen

Meer weten over een vacature?

Julienne Vosselman HR / P&O

Bel direct

Meer weten over een bepaalde vacature? Bel gerust.

+31 (0) 6 406 53 222

Mail ons

Zet je vraag direct op de mail.

Heleen@cordeo.com