Vacature

Developer

  • Zwolle
  • 32 - 40 uur
  • HBO/WO
PHP, TypeScript, CSS en HTML helemaal jouw ding?

Analytisch, efficiënt, creatief en communicatief. Dat zijn de competenties die je inzet om middels de beste codes Cordeo-software verder te ontwikkelen. Je verbetert de bestaande functionaliteiten, breidt ze uit, maakt koppelingen mogelijk en ontwikkelt nieuwe toepassingen. Jouw code is slim, snel en goed en zorgt ervoor dat de gebruiker de Cordeo-software - onze eigen software - makkelijk kan gebruiken en nieuwe ontwikkelingen snel en met kwaliteit kunnen worden uitgerold.

Wat ga je bij Cordeo doen:

  • Je bedenkt manieren om verbeteringen in de software mogelijk te maken.

  • Je valideert de gebruikersinterface op maakbaarheid, bouwt testversies en test oplossingen op gebruiksvriendelijkheid.

  • Je programmeert functionaliteiten en draagt zorg voor goede documentatie.

  • Dagelijks bespreek je met je de team voortgang, uitdagingen en oplossingen.

Zijn wij één en één is twee?

Zoek jij een goede balans tussen thuiswerken en met je collega’s op kantoor? Wil je werken met de devices die jij prettig vindt? We geloven dat jij in vrijheid het prettigst werkt. Met de nieuwste technieken maken we onze eigen software waar jij aan kunt bijdragen. Niet voortborduren op het oude, maar altijd bezig met productoptimalisatie en -vernieuwing. Essentieel voor de klant, veelzijdig en uitdagend voor jou.

Deze rol past bij jou als:

Je graag samenwerkt aan een doel, initiatief wil nemen, relevante werkervaring hebt en een hbo/wo werk- en denkniveau. Je kennis en kunde hebt van PHP (wij werken met versie 8), TypeScript, CSS en HTML en Git, Composer en Yarn/NPM. Je bekend bent met en interesse hebt in werken met Symfony, SASS, Aurelia of vergelijkbare frameworks zoals Vue of React. Je affiniteit hebt met Design patterns en Architectural patterns en je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

De optelsom kunnen we maken door elkaar beter te leren kennen. Bel of mail gerust voor meer informatie of laat ons gelijk weten waar jij de match ziet door gelijk te solliciteren.

Zullen we eens kennismaken? Ik zie je motivatiebrief en cv graag tegemoet.
Julienne Vosselman HR / P&O
Vacature developer
Solliciteer!
Upload motivatie*
Upload cv*
Vacature development