Vacature

Stages

  • Zwolle
  • -
  • MBO/HBO
Wij hebben leuke stageplekken. Iets voor jou?

Stages development en marketing bij Cordeo

Zoek jij een leuke, uitdagende stage? Op dit moment hebben we een stageplek vrij op de afdeling development en marketingafdeling. Iets voor jou?

Invulling van je stage

We hebben geen kant-en-klare invulling voor jouw meewerk- of afstudeerstage. Jij weet zelf als geen ander wat nodig is om jouw stageperiode te doen slagen. We horen graag welke opdracht je hebt te voltooien. Indien dat bij ons past, kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat we je bieden

  • Een vaste stageplek op ons kantoor in Zwolle
  • Passende stagevergoeding
  • 1-op-1 begeleiding van een ervaren developer of marketeer
  • Goede dosis humor tijdens je tijd bij Cordeo

Waarom een stage bij Cordeo?

Cordeo is een kleinschalige, moderne organisatie die zich bezighoudt in de marketing- en communicatiewereld. Met ons softwareproduct krijgen organisaties controle op hun merk en de communicatie. Communicatie-uitingen worden met ons portal conform huisstijl gemaakt en vervolgens verspreid in de vorm van drukwerk of digitaal. Met onze software worden ook alle media, bestanden en documenten georganiseerd opgeslagen. Cordeo bespaart organisaties tijd en kosten én helpt organisaties een sterke merkidentiteit te vormen en behouden.

Met onze oplossingen hebben wij een brede groep internationale klanten aan ons weten te binden zoals Hogeschool Windesheim en Hogeschool Utrecht, MSD Animal Health, de Universiteit van Amsterdam en Infor.

Jij kunt hier een kijkje in de keuken nemen. Laat van je horen en vertel ons wat je plannen zijn en waarom jij een stage bij Cordeo ziet zitten!

Interesse? Laat hieronder je gegevens achter. Ik ben benieuwd!
Jan-Maarten Plomp CEO
Stage bij Cordeo
Gewoon doen
Upload motivatie*
Upload cv*
Content Management Cordeo