Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Cordeo

Haal het beste in jezelf naar boven

Dit is waarom werken bij Cordeo een goede keuze is

Persoonlijk

Transparantie en persoonlijkheid binnen de organisatie vinden we belangrijk. Je kunt hier gewoon jezelf zijn. Wat zijn je ambities? Wat is jouw ideale werkweek? Wij staan er ongetwijfeld voor open. Niet één van de zoveel, maar oog voor jou als persoon.

Innovatie voorop

De nieuwste software, daar houden we van. Jij toch ook? Niet voortborduren op het oude, maar bezig zijn met de uitbouw van een nieuw en beter product. En dat voor een grote diversiteit aan klanten waarvoor onze software écht het verschil maakt.

Kleinschalig

Het leuke aan werken in een kleinschalige organisatie? Jij bent bepalend in onze organisatie en als het gaat over de doorontwikkeling van ons product telt jouw bijdrage. We geloven in jou en in ons veelzijdige team dat Cordeo naar het hoogste niveau tilt.

Naar wie we actief op zoek zijn

Zie je een vacature die bij je past?

Vacature Developer
Geen vacature voor jou? Niet getreurd, gewoon mailen.

Waar we voor staan?

Wij ondersteunen de marcom professional die het verschil wil maken.

Meer over Cordeo

Voor wie ga ik aan de slag?

Goede vraag! Van kleinschalige bedrijven tot grote organisaties: diverse hogescholen, commerciële bedrijven, overheidsinstanties en gemeenten.

Hoe zal mijn dag eruit zien?

Geen dag hoeft hetzelfde te zijn. Hoe leuk is dat! Je krijgt alle vrijheid die je wilt om zelf je dagen in te delen. Verantwoordelijkheid geven we je graag.

Werken bij Cordeo