Cordeo Marketeer - Content Management

Voor wie is Cordeo?

Voor organisaties die beter willen communiceren

Elke organisatie heeft een eigen huisstijl, maakt andere uitingen en heeft een uniek communicatieproces. Ons brand portal past zich aan jullie organisatie aan en staat in het teken van een betere merkidentiteit en efficiëntere communicatie. Elke collega en elk team - ook zonder communicatiekennis - moet uitingen kunnen creëren, verspreiden en beheren.

Gratis adviesgesprek

Onderwijs

Als onderwijsorganisatie wil je via diverse teams communiceren met (potentiële) studenten en medewerkers. Voor elke opleiding jaarlijks een nieuwe brochure in de huisstijl, rollbanners en posters ter promotie en zo verder.

Overheidsorganisatie

Communiceer helder en consistent met burgers, bedrijven en andere relaties. Creëer en verspreid eenvoudig hoogwaardige content in minder tijd. Cordeo biedt ook exports voor toegankelijke pdf's voor mensen met een functiebeperking.

Zorg

Meer uitingen maken met een beperkt budget? Als zorginstelling of ziekenhuis kun je eenvoudig deur- en afspraakkaarten, rollbanners, specialistische brochures en social media posts maken en verspreiden.

Commercieel

Vereenvoudig je communicatieproces en laat alle uitingen (online en offline) bijdragen aan je merkidentiteit. Dat versterkt de binding met de klant en jouw positie in de markt. Een sterk merk communiceert consistent.

Not-for-profit

Communiceer efficiënt en consistent richting je stakeholders: of dat nu studenten, leden, donateurs, vrijwilligers of bestuursleden zijn. Met Cordeo heb je controle op je communicatieproces van begin tot eind.

Woningcorporatie

Bespaar als woningcorporatie kosten en zet in op tijdswinst. Met Cordeo creëer, verspreid en beheer je woningbrochures, huurcontracten, promotiemateriaal en meer. Eén centrale plek voor alle beeldmateriaal en documenten.

Creëer al je uitingen conform huisstijl in de Template Studio.

Creëer en verspreid online en offline uitingen

Met het brand portal van Cordeo creëer je - via templates passend bij jouw huisstijl - allerlei uitingen. Al je benodigde communicatiemiddelen zoals handleidingen en brochures, maar ook promotiemateriaal als posters, flyers en online berichtgeving creëer en verspreid je.

  • Alle collega's - ook zonder grafische kennis - kunnen uitingen maken en delen
  • Enorm snelle doorlooptijd per uiting
  • Efficiënte manier van communiceren zonder afhankelijkheid van DTP/vormgevers
Gebruik een brand portal als Cordeo om al uw communicatie af te stemmen op uw huisstijl.

Controle op huisstijl en contentstroom

Grotere organisaties werken vaak in teams. Content en uitingen laten maken door meer collega's verminderd de werkdruk, maar je wilt wel in elke uiting je huisstijl bewaken. Met Cordeo werken we daarom met flexibele templates per contentsoort. Zo maak je communicatie voor meer teams dan 'Team Communicatie' beschikbaar.

  • Altijd communiceren conform de huisstijl, zodat je merkidentiteit versterkt wordt
  • Workflows mogelijk voor snelle controlemomenten
  • Grip op de communciatiestroom
Snelle vindbaarheid van assets met metagegevens | DAM

Digital Asset Management

Naast creëren en verspreiden van content heb je ook een digitale plek nodig waar alle gemaakte uitingen, huisstijlelementen, media en documenten zijn opgeslagen. Een Digital Asset Manager helpt je overzicht en structuur te houden in alle uitingen die er in je organisatie rondgaan.

  • Overzicht, structuur en tijdsbesparing
  • Uitingen opslaan, downloaden en hergebruiken
  • Makkelijk terugvinden via uitgebreide metagegevens
Leg je uitdagingen eens aan ons voor. We denken graag mee.
Heleen Klein Horsman Sales Manager
Gratis adviesgesprek
Vraag 'm aan
Hoi, goed dat je er bent

Laten we kennismaken

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel met mij

Je mag me altijd bellen voor meer informatie.

+31 (0)64 826 7871

Mail met mij

Mailen mag natuurlijk ook. Ik antwoord meestal dezelfde dag.

heleen@cordeo.com