Cordeo Marketeer - Brand Portal voor overheid en overheidsorganisaties

Cordeo voor overheidsorganisaties

Creëer, verspreid en beheer je uitingen

Communiceer helder en consistent met burgers, bedrijven en andere relaties. Creëer en verspreid eenvoudig hoogwaardige content, altijd in de juiste huisstijl. Een brand portal waarin brand management en content management verenigt zijn is wat je als overheidsorganisatie nodig hebt voor een succesvol communicatieproces waarbij bespaard wordt op tijd en kosten.

Gratis adviesgesprek

Meer content in minder tijd

Voor niemand minder dan overheidsorganisaties is de creatie van communicatiemiddelen orde van de dag. Met Cordeo maak je snel nieuwe uitingen en houd je bestaande content up-to-date, zodat je ook in een snel veranderende samenleving altijd up-to-date bent.

Voldoe aan wettelijke eisen

Stel al je digitale bestanden beschikbaar voor mensen met een visuele beperking, zoals wettelijk vereist is vanaf eind 2020. Met de tijdbesparende tools van Cordeo regel je dat eenvoudig en snel.

Eenvoudig en overzichtelijk

Maak hoogwaardige content zoals een ervaren vormgever via één slimme portal die altijd toegankelijk is. Creatie, verspreiding en beheer van content is eenvoudig en je behoud als organisatie het overzicht over de hele contentstroom: van interne visitekaartjes tot brochures en meer.

Brand management ingewikkeld? Niet met de Brand Management-software van Cordeo

Communiceren in een dynamische samenleving

Bij provincies, gemeenten, waterschappen, ministeries en andere overheidsorganisaties is het communicatiedoel vaak om maatschappelijke effecten teweeg te brengen. Jouw communicatie beweegt continu mee met de samenleving. Dat vraagt regelmatig om aanpassingen in je uitingen over verschillende kanalen. Maak samen met je collega’s snel nieuwe content in zo’n dynamische omgeving. En houd bestaande publicaties steeds weer up-to-date.

  • Snel nieuwe communicatiemiddelen creëren
  • Altijd passend bij de huisstijl
  • Gemakkelijk online delen of printen
  • Eén portal voor hele organisatie
BrandBook van Cordeo: maak van jouw merk een sterk merk door altijd vast te houden aan je huisstijl.

Houd overzicht binnen de organisatie

Efficiënt werken wordt steeds belangrijker. Versnipperde verantwoordelijkheden binnen je organisatie zorgen al snel voor verlies van overzicht, kwaliteit, kostbare tijd en budget. Hoe voorkom je dat een collega zelf gaat zitten knutselen met jullie logo? Of hoe garandeer je dat iedereen altijd werkt met de laatste versie van een printdocument? En hoe voorkom je dat je communicatiebudget overschreden wordt door een gebrek aan overzicht?

  • Nieuwe uitingen altijd conform huisstijlrichtlijnen
  • Alle communicatiemiddelen op één centrale plek
  • Controle op contentstroom en budget
Lees voor: alles over de Digital Asset Management-oplossing van Cordeo

Zorg dat je uitingen voldoen aan de wettelijke eisen

Alle (semi-)overheidsorganisaties zijn wettelijk verplicht om hun digitale content toegankelijk te maken voor iedereen. Zo moet je ook je geschreven content aanpassen voor mensen met een visuele beperking. Cordeo heeft daar een speciale tool voor ontwikkeld. Voldoe altijd aan de nieuwste Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) zonder tijd te verliezen.

Wat heb je hier aan?
  • Maak toegankelijk materialen
  • Voldoe aan de wettelijke eisen
  • Bespaar kostbare tijd en kosten

Cordeo voor overheidsorganisaties

Dit hebben jullie o.a. nodig in het communicatieproces

Controleprocessen

Wil je als organisatie meerdere mensen uitingen laten creëren, maar ook de controle houden op gemaakte uitingen en bestellingen en dus de kosten? In Cordeo kun je werken met workflows zoals jullie willen.

Stijlvarianten

Varieert je huisstijl, bijvoorbeeld per afdeling of vestiging? Stel dan eenvoudig allerlei stijlvarianten beschikbaar in de brand portal. Zo behoud je in elke uiting de merkidentiteit. Iets wat essentieel is voor elke organisatie.

Webtoegankelijkheid

In Cordeo is een tool beschikbaar die geschreven tekst omzet in gesproken tekst. Daarmee voldoen jouw uitingen in een handomdraai aan de wettelijke eisen voor webtoegankelijkheid.

Stel rollen in

Bepaal per gebruiker wat hij of zij mag doen in Cordeo. Dat maakt het gebruik voor iedereen overzichtelijk en efficiënt en jij weet als verantwoordelijke precies wie toegang heeft tot welke onderdelen.

Blijf up-to-date

Zijn er regelmatig wetswijzigingen of andere aanpassingen nodig in je content? Dan is het wel zo fijn als je aanpassingen supersnel doorvoert in alle relevante documenten. Dat kan met één druk op de knop dankzij permalinks.

Eén overzichtelijk portal

Afbeeldingen, teksten, templates en andere digitale bestanden snel terugvinden? Voeg dan zelf handige tags toe aan alles wat je gebruikt en produceert in de organisatie. Zo vind je snel wat je nodig hebt.

Ontdek wat Cordeo jou als overheidsorganisatie oplevert!
Neem contact op

Anthony laat je graag de voordelen zien voor jou als overheidsorganisatie

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com