Cordeo Marketeer - Brandportal voor not-for-profits

Cordeo voor not-for-profits

Creëer, verspreid en beheer je uitingen

Communiceer efficiënt en consistent richting je stakeholders: of dat nu studenten, leden, donateurs, vrijwilligers of bestuursleden zijn. Met Cordeo heb je controle op je communicatieproces van begin tot eind. Van creatie van bijvoorbeeld de interne visitekaartjes en (geautomatiseerde) opleidingsbrochures tot aan online publicatie of print-on-demand.

Gratis adviesgesprek

Creatie

Een sterk en consistent merkverhaal wordt steeds belangrijker om je stakeholders aan je organisatie te binden. Creëer al je uitingen zoals brochures, magazines en posters met flexibele templates met Cordeo. De huisstijl is in iedere uiting gewaarborgd, zoals het hoort.

Verspreiding

Marketingmaterialen kunnen na goedkeuring van bv. een marketingmanager via handige workflows direct worden gedownload, online worden gedeeld of naar de drukker worden gestuurd. Print-on-demand noemen we dat.

Beheer

In de digital asset manager worden alle gemaakte communicatiematerialen, maar ook foto's, video's, documenten en noem maar op georganiseerd en opgeslagen. Deze zijn vervolgens toegankelijk voor iedereen die hier bevoegd voor is.

Content Management volgens Cordeo: simpel en efficiënt voor topkwaliteit uitingen.

Behoud de aandacht van je doelgroep

Of je doel nu is om meer leden te werven, donaties binnen te halen of het bewustzijn rondom een maatschappelijk onderwerp te vergroten: alles begint bij een heldere boodschap. Jijzelf, maar ook je collega’s – met of zonder communicatie-achtergrond – werken mee aan goede communicatiemiddelen. Met Cordeo maakt iedereen binnen je organisatie eenvoudig goede uitingen die passen bij je merk: content- en brand management.

  • Communiceer consistent met je stakeholders
  • Flexibele templates voor efficiënte creatie communciatiemiddelen
  • Altijd dezelfde look-and-feel in elke unieke uiting
Haal de Brand Portal van Cordeo en wees efficiënter en werk slimmer. Je bespaart jezelf tijd en geld.

Werk zo efficiënt mogelijk binnen je organisatie

De kans is groot dat ook binnen jouw not-for-profit meerdere mensen bezig zijn met communicatie. Met Cordeo voorkom je dat werk dubbel wordt gedaan en zorg je dat er zicht blijft op eerder gemaakte uitingen. Eerder gemaakte uitingen staat op één centrale plek en kun je eenvoudig terugvinden, aanpassen en opnieuw gebruiken. Dankzij zelf in te stellen autorisatieniveaus en workflows houd je de controle waar nodig.

  • Behoud overzicht over je uitingen
  • Alle media en files op één centrale plek
  • Gebruik bestaande content als basis
Al je digital assets handig opgeslagen en te (her)gebruiken met het Brand Portal van Cordeo

Doe meer met een beperkt budget

Waarschijnlijk staan de marketing en communicatie niet altijd bovenaan jullie prioriteitenlijstje. We helpen not-for-profits om het onderste uit de kan te halen. Door zelf content te creëren vanuit flexibele templates en door uitingen te hergebruiken hoef je minder uit te besteden. Daarnaast helpen we jou om het werk slim te organiseren. Zo vergelijk je bijvoorbeeld eenvoudig prijzen van merchandise en drukwerk om deze vervolgens met één druk op de knop te bestellen. Je maakt meer middelen voor minder geld.

  • Minder uitbesteden, waardoor besparing op kosten en tijd
  • Overzicht en minimale doorlooptijd
  • Drukwerk opmaken en bestellen of online delen

Cordeo voor not-for-profits

Dit hebben jullie o.a. nodig in het communicatieproces

Eenvoudig drukken

Dankzij een directe koppeling met de drukker krijg je van je gemaakte uitingen gelijk een prijsschatting. Stuur je content vervolgens door voor productie. Wanneer goedkeuring voor bepaalde content vereist is, kun je dat instellen. Handig!

Gepersonaliseerde wizards

Worden bepaalde functies van Cordeo superveel gebruikt? Dan maken we er een aparte wizard voor waarmee die functie in één klik beschikbaar is. Zo wordt werken met Cordeo nog makkelijker.

Gebruikersrollen instellen

Hoeft niet iedereen overal bij te kunnen? Door rollen met toegangsniveaus in te stellen, houd je jouw portal veilig en overzichtelijk. Je hebt hier volledige vrijheid in.

Meertaligheid

Vestigingen in verschillende landen? Cordeo ondersteunt zo goed als alle talen. Jouw uitingen zet je dus in een handomdraai om naar een andere taal.

Media en files altijd bij de hand

Sla al je gemaakte uitingen, maar ook alle media en documenten, op in je digital asset manager en voeg zoveel mogelijk tags toe. Zo vindt iedere gebruiker binnen no-time wat hij/zij zoekt.

E-mailmarketing

Fraaie e-mailcampagnes volgens de juiste huisstijl maken? En ook nog eens je statistieken bijhouden? Cordeo is hét totaalpakket voor jou.

Ontdek wat Cordeo jou als not-for-profit oplevert!
Neem contact op

Anthony laat je graag de voordelen zien voor jou als not-for-profit organisatie

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com