Cordeo Marketeer - Brandportal voor Bedrijven

Cordeo voor bedrijven

Creëer, verspreid en beheer je uitingen

Vereenvoudig je communicatieproces en zorg dat jij communicatiemiddelen maakt met dezelfde sterke merkidentiteit. Dat versterkt de binding met klanten. Met Cordeo realiseer je dit gemakkelijk in elke uiting, ongeacht wie creëert. Succesvol communiceren en tijd en geld besparen? Geen probleem!

Gratis adviesgesprek

Creatie

Creëer snel goede uitingen waar jullie huisstijl consistent automatisch wordt toegepast. Door te werken met handige templates, die naar eigen wens de flexibiliteit bieden om te creëren wat jij en al je collega’s nodig hebben, ga je voor een succesvol communicatieproces.

Verkorte doorlooptijd

Doordat je zelf je communicatiemiddelen maakt en verspreid (online of print-on-demand) ben je niet afhankelijk van derden. Je doorlooptijd wort direct verkort tot de minimum door efficiëntie en kosten worden gereduceerd.

Overzicht

Sla al je media, documenten en gemaakte uitingen op in een DAM. Door bij het opslaan heldere tags mee te geven, bespaar je veel tijd voor iedereen. Alle content binnen je organisatie, inclusief al je gerealiseerde uitingen in Cordeo, vind je hier terug.

Content Management volgens Cordeo: simpel en efficiënt voor topkwaliteit uitingen.

Behoud snelheid in je communicatie

Mensen krijgen dagelijks duizenden communicatieboodschappen te verwerken. Behoeften veranderen steeds sneller. Het is jouw job om bij te blijven en de voorsprong op je concurrent te behouden. Met Cordeo verkort je de time-to-market van je communicatie over alle kanalen. Door snel nieuwe content te creëren en verspreiden waar de huisstijl altijd bewaakt blijft.

  • Speel continu in op dynamische klantbehoeften
  • Afwijken van je huisstijl kan simpelweg niet meer
  • Verkort je time-to-market
Beheer al je foto's, documenten en meer in de Digital Asset Manager van Cordeo.

Beheer alle content efficiënt en centraal

In de massa afbeeldingen, teksten en andere digitale content en assets die er in jouw bedrijf rondgaan, is het moeilijk om het overzicht te houden met z'n allen en tegelijkertijd de kwaliteit te bewaken. Met Cordeo voorkom je dat documenten en media in mails en eigen mapjes verdwijnen. Op naar een simpeler communicatieproces.

  • Vind snel je documenten en media terug
  • Duidelijke omschrijvingen voor elk opgeslagen item
  • Overzicht en richtlijnen voor content creatie en gebruik
Ga voor een consistente merkbeleving met de brand management tools van Cordeo.

Geef je klant een consistente merkervaring

Het aantal contactmomenten met je klanten groeit. Ook jij weet hoe belangrijk het is om de klant een consistente en persoonlijke merkervaring te geven in elke fase van de klantreis. Met de dynamische templates van Cordeo maak je één-op-één communicatie makkelijk en garandeer je een uniforme toepassing van de huisstijl in elke uiting.

  • Uniforme uitstraling in je gehele communicatie
  • Werk vanuit één centrale plek
  • Creëren in teams met controle dankzij workflows

Cordeo voor de commerciële sector

Dit heb jij o.a. nodig in je communicatieproces

Meertaligheid

Heeft jouw bedrijf vestigingen in meerdere landen of buitenlandse klanten? De software van Cordeo ondersteunt meertaligheid, zodat je ook internationaal al je content kunt aanbieden.

De brug met Adobe

Door onze handige Adobe InDesign plug-in kun je als designer zelf templates opmaken en binnen no-time inladen in Cordeo. Heb je geen designer in-house, dan doen wij dit gewoon voor je en binnen de kortste keren heb je er een nieuw template bij.

Directe, universele aanpassingen

Wijzig je de huisstijl of de opmaak van een bepaald bestand? Of heb je de inhoud geüpdatet? Dankzij dynamische permalinks voer je supereenvoudig die wijzigingen door in online publicaties.

Werken met workflows

Hoeft niet iedereen in het bedrijf overal bij te kunnen? Stel per gebruiker in wat hij of zij mag zien, doen en wijzigen en behoud de controle.

Eenvoudig terugvinden met tags

Voeg aan je afbeeldingen en documenten informatie toe in de vorm van tags, zodat je alles makkelijk en snel terugvindt. Niet meer urenlang zoeken naar het juiste bestand, maar direct gevonden en klaar voor gebruik.

Flexibele templates

Liever een kleine afbeelding en meer tekst? Of juist andersom? Liever twee kolommen in plaats van één? De huisstijltemplates in Cordeo geven je zoveel flexibiliteit als je toe wilt toestaan. Zo maak je uiteenlopende documenten die toch consistent en herkenbaar zijn.

Ontdek wat Cordeo jouw bedrijf oplevert!
Neem contact op

Anthony laat je graag de voordelen zien voor jouw bedrijf

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com