Cordeo Marketeer - Digital Asset Management

Digital Asset Management

Vergroot je impact

Met digital asset management (DAM) van Cordeo kunnen organisaties media, documenten en gecreëerde communicatiemiddelen beheren. Opslaan, organiseren aan de hand van metagegevens waardoor terugvinden een eitje is, downloaden en meer. Iedereen binnen de organisatie heeft zo altijd alles bij de hand kunt echt alles opslaan en binnen no-time terugvinden en gebruiken óf downloaden: van beelden en video's en documenten tot huisstijlelementen als fonts en logo's en met Cordeo gerealiseerde marketingmaterialen.

Meer weten?

Werk sneller

Nooit meer eindeloos zoeken naar het juiste bestand, dat ene beeld of een logo. Bespaar jezelf kostbare tijd en creëer overzicht voor je organisatie.

Altijd up-to-date

Met DAM zorg je ervoor dat iedereen altijd werkt met de laatste versie van afbeeldingen, documenten en andere opgeslagen bestanden. Je bewerkt én update je content bovendien snel en eenvoudig.

Behoud het overzicht

Wil jij de hoeveelheid content die jouw bedrijf creëert beter beheren? Schep orde in de chaos met Cordeo: op naar een overzichtelijk communicatieproces.

Digital Asset Management: tijd besparen en overzicht creëren

Het hebben van een consistent, onderscheidend merk is essentieel voor organisaties. Ook voor die van jou. In de praktijk is dit nog niet zo eenvoudig. Zeker in een complexe organisatiestructuur is digital asset management een grote uitdaging. Hoe behoud je het overzicht als je digitale assets – je merk en de uitingen die iedereen hiermee maakt – versplinterd raken door de organisatie? Een centrale plek voor al je bestanden, zoals een DAM-systeem, is dan een goede start.

Ga voor een consistente merkbeleving met de brand management tools van Cordeo.

Cordeo: meer dan een DAM-systeem

Onze digital asset manager verenigt alles wat je nodig hebt voor Brand Management en Content Management. We gaan daarin veel verder dan het aanbieden van een conventioneel DAM-systeem. Jij krijgt niet alleen een centrale plek waar huisstijlbestanden slim georganiseerd worden. Cordeo biedt je ook een plek waar je eenvoudig herkenbare uitingen maakt en verspreidt. De software wordt helemaal aangepast aan jouw uitdagingen. Zo waarborg je merkidentiteit in elke uiting en maak je meer content in minder tijd.

  • Overzichtelijk brand portal
  • Creatie, verspreiding en beheer van communicatiemiddelen
  • DAM in de cloud, altijd voor iedereen toegankelijk
  • Ideaal voor marcom teams die meer content in minder tijd willen maken
Op zoek naar Digital Asset Management op maat?

Een oplossing op maat

Elke organisatie is anders, dus elke Digital Asset Management oplossing ook

Not-for-profits

Laat iedereen binnen jouw organisatie eenvoudig en snel herkenbare content maken en haal zo alles uit je marketing- of communicatiebudget.

Ontdek meer

Bedrijven

Sneller van concept naar campagne met intelligente organisatie van je content en je merk. Zo loop jij altijd voorop.

Ontdek meer

Overheidsorganisaties

Communiceer helder en consistent met burgers, bedrijven en andere relaties door inhoud slim te organiseren en te verspreiden.

Ontdek meer
Vertel ons jullie uitdagingen. We denken graag vrijblijvend mee. Kwartiertje inplannen?
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Neem contact op

Al jouw digital assets in een handomdraai creëren, beheren en verspreiden?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com