Cordeo Marketeer - Content Management

Content management

Vergroot je impact

Creëer meer content met dezelfde uitstraling, in minder tijd met onze content management tools. Van creatie tot online publicatie of print-on-demand, binnen Cordeo maak iedereen goede communicatiemiddelen die direct naar de ontvanger toe kunnen. En dat alles vanuit één platform.

Meer weten

Meer content in minder tijd

In een handomdraai een goede brochure maken? Verwerk jouw boodschap in een on brand design zonder uren kwijt te zijn aan de opmaak? Met Cordeo bespaar je tijd op contentcreatie en behaal je sneller resultaat.

Behoud de controle

Stroomlijn je processen rondom contentbeheer en -creatie. Stel zelf autorisaties en workflows in, zodat er desgewenst altijd iemand kan controleren wat er gemaakt is. Zo kun jij je met een gerust hart focussen op wat verder belangrijk is.

Werk slimmer

Voorkom dat krachtige content in eigen mappen of mails van collega’s verdwijnt. Al jullie content bij elkaar in een intelligent systeem; makkelijk vindbaar om opnieuw te gebruiken of te publiceren.

Al je digital assets handig opgeslagen en te (her)gebruiken met het Brand Portal van Cordeo

Content Management: beheer je content slimmer

Is het voor jou als marketing- of communicatiespecialist niet meer bij te houden wat iedereen in het bedrijf aan content produceert? Misschien omdat er teveel content gemaakt wordt. Of omdat het overzicht zoek is. Hoe dan ook ben je op zoek naar een vereenvoudigd communicatieproces. Cordeo geeft jou een handige portal waar jij content slim organiseert. Iedereen heeft altijd de laatste versies in hand en de content past altijd bij je huisstijl. Eerder gemaakte content kun je makkelijk terugvinden, opnieuw gebruiken of verspreiden. Maak meer impact met je content!

Brand management ingewikkeld? Niet met de Brand Management-software van Cordeo

Cordeo: meer dan een Content Management-systeem

Cordeo levert software op maat waarmee je al jouw digitale assets beheert. Dat is veel meer dan alleen het managen van je content. Wij bieden niet alleen een centrale, digitale omgeving waar je alle merkuitingen ontwerpt, opslaat en terugvindt. We bieden je ook de tools waarmee je garandeert dat al deze content naadloos aansluit op jouw huisstijl. Zo verenigt Cordeo dat wat wij brand management en content management noemen in één slimme tool.

Brand Portal voor het creëeren, beheren en verspreiden van je content.

Creëer meer content in minder tijd

Al je content creëer je direct in de juiste huisstijl. Zo kunnen collega’s hun creativiteit kwijt in de content en voorkom je dat content in een ontwerp gegoten wordt dat totaal niet past bij jullie merk. Sla je gemaakte content op één plek op, zodat je het makkelijk terugvindt en ook van je collega’s kunt zien wat ze al hebben gemaakt. Dat scheelt een hoop tijd. Met handige tags die je zelf instelt, vind je documenten binnen no-time terug. Dankzij links met de drukker stuur je alles direct door voor productie. Content management wordt ineens makkelijk.

BrandBook van Cordeo: maak van jouw merk een sterk merk door altijd vast te houden aan je huisstijl.

Al je content on brand

Wanneer jij en je collega’s veel content creëren, wordt het steeds lastiger om de huisstijl consequent toe te passen. De ene collega werkt nog met een oud logo, de andere werkt altijd met zijn eigen favoriete font. Creatief is het wel, maar consistent niet. Omdat herkenbaarheid van groot belang is, heb je één portal nodig waar je alles ontwikkelt en beheert. Een plek die de huisstijl bewaakt, maar zich vormt naar de content waarop deze wordt toegepast. Hallo Cordeo!

Op zoek naar een content management-oplossing op maat?

Een oplossing op maat

Elke organisatie is anders, dus elke Content Management-oplossing ook

Not-for-profits

Bij not-for-profits wordt het steeds belangrijker om je doelgroep aan je te binden. Met Cordeo maak je herkenbare content die eenvoudig te managen is.

Ontdek meer

Bedrijven

Efficiënt en snel on brand content produceren en managen. Ook als daar heel veel verschillende afdelingen in je bedrijf mee bezig zijn. Behoud het overzicht met Cordeo.

Ontdek meer

Overheidsorganisaties

De complexe organisatie- en contentstructuur van veel overheidsorganisaties maakt Content Management een grote uitdaging. Maak het eenvoudiger en beheer jullie talloze uitingen slimmer met Cordeo.

Ontdek meer
Vertel ons jullie uitdagingen. We denken graag vrijblijvend mee. Kwartiertje inplannen?
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Contact opnemen

Advies nodig of heb je vragen op het gebied content management?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com