Cordeo Marketeer - Brand Management

Brand management

Vergroot je impact

De Brand Management oplossing die alles biedt wat jij nodig hebt om een consistente merkbeleving te leveren in minder tijd. In elke uiting die met Cordeo gemaakt wordt is de huisstijl van je organisatie gewaarborgd. Dit zorgt voor een consistente merkbeleving voor de ontvanger. Altijd, ongeacht wie de uiting binnen je organisatie maakt.

Meer weten

Kortere time-to-market

Jij én je collega’s werken met flexibele templates voor elk communicatiemiddel. Je creëert zonder afhankelijk te zijn van derden en bespaar jezelf tijd door meer uitingen te maken in minder tijd.

Creëer herkenbaarheid

Bouw aan een sterke merkidentiteit door je huisstijl goed en vooral consequent toe te passen. Ook met veel content of binnen een complexe organisatiestructuur.

Lekker overzichtelijk

Met Cordeo heb je intern inzicht in wie wat heeft ontworpen en besteld. Zo weet je wat er in jouw organisatie omgaat op het gebied van content, uitingen en het waarborgen van je huisstijl daarin.

Content Management volgens Cordeo: simpel en efficiënt voor topkwaliteit uitingen.

Brand Management: simpel en snel een sterker merk

Het aantal touchpoints met je doelgroep groeit. Daardoor wordt ook het risico op inconsistentie groter. Met de Brand Management tools van Cordeo geef je jullie klanten een geweldige en consistente ervaring via elk kanaal. Zo creëer je herkenbare en consistente merkuitingen door je hele organisatie. Altijd on brand en zónder verlies van tijd. Manage eenvoudig je brand en alle content die je hiermee maakt. En dat in minuten, in plaats van in weken.

Brand Portal voor het creëeren, beheren en verspreiden van je content.

Cordeo: meer dan een Brand Management-systeem

Cordeo levert software voor Brand Management die verder gaat dan alleen je huisstijl. Eén plek voor al je digitale assets, waar je je merk consistent uitbouwt en beheert (brand management). Bovendien maak, orden en verspreid je eenvoudig nieuwe content (content management). De combinatie van alles wat jij doet rondom brand én content is verenigd in Cordeo.

BrandBook van Cordeo: maak van jouw merk een sterk merk door altijd vast te houden aan je huisstijl.

Jouw merk consistent. Overal.

Met de Brand Management tools van Cordeo ontwerp je je huisstijltoepassingen en gebruik je ze direct. Doordat je dat allemaal op één plek doet, houd je het overzicht. Iedereen weet precies waar alles te vinden is en gebruikt zo de meest actuele versies. Zo voorkom je dat verwachtingen en huisstijlregels kriskras door elkaar lopen. Zelfs collega’s zonder design-ervaring maken in een handomdraai goede content met ons brand portal. Maak samen van jullie merk een merk met impact.

Al je digital assets handig opgeslagen en te (her)gebruiken met het Brand Portal van Cordeo

Overzicht over je content

In grote, complexe organisaties is het moeilijk om in de gaten te houden wat er aan content bestaat. Wat is er al gemaakt? En wat kun je dus zo opnieuw gebruiken zodat je dubbel werk voorkomt? Met onze content management tools hoef je maar één keer content te maken om het onbeperkt te gebruiken. En met handige templates creëer je razendsnel nieuwe documenten, hoe complex ook.

Op zoek naar een brand management-oplossing op maat?

Een oplossing op maat

Elke organisatie is anders, dus elke Brand Management-oplossing ook

Not-for-profits

Bouw eenvoudig aan de bekendheid van je organisatie, zelfs al heb je een beperkt budget en/of beperkte design-skills.

Ontdek meer

Bedrijven

Altijd een stapje voor op de concurrent? Met de tools van Cordeo werk je sneller van concept naar contentpublicatie; altijd met een consistente merkervaring.

Ontdek meer

Overheidsorganisaties

Alle uitingen binnen jouw organisatie accuraat en herkenbaar. Houd het overzicht en zorg ervoor dat ook je collega’s de juiste huisstijl gebruiken.

Ontdek meer
Vertel ons jullie uitdagingen. We denken graag vrijblijvend mee. Kwartiertje inplannen?
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Contact opnemen

Advies nodig of heb je vragen op het gebied van brand management?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Benieuwd naar de voordelen voor jou? Laten we eens telefonisch kennismaken.

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com