Nieuws - 5 maart 2020

Nieuwe huisstijl Windesheim in slechts twee weken doorgevoerd

Hogeschool Windesheim heeft sinds 1 september 2019 een nieuwe huisstijl. Binnen slechts twee weken tijd zijn alle templates die gebruikt worden voor maar liefst 300 gebruikers overgezet naar de nieuwe look-and-feel. Doordat Windesheim een continu marketingproces heeft en veel gebruik maakt van Cordeo, was er sprake van enige tijdsdruk.

Voorbereiding

Voor de zomer van 2019 is er daarom nauw overleg geweest tussen Henk Rutten, consultant van Cordeo en Geertjan de Grip, inkoper media bij Windesheim. Er is gekeken naar de eerdere opzet van de templates en hun flexibiliteit. Vervolgens is er een plan gemaakt voor de doorvertaling naar de nieuwe huisstijl van Hogeschool Windesheim.

Windesheim aan het woord

“Welke vraag we ook bij Cordeo neerleggen, ze overtreffen ons altijd”, geeft Geertjan aan op de vraag naar de snelle overgang naar de nieuwe huisstijl. “Al onze uitingen waren direct conform onze nieuwe huisstijl. De samenwerking met Cordeo is perfect.” Er is tevredenheid over het feit dat er gelijk resultaat is getoond na de snelle implementatie van de nieuwe huisstijl.

Creatie in nieuwe stijl

Inmiddels maakt Windesheim met een groot aantal gebruikers gebruik van meer dan 40 templates, waaronder opleidingsflyers, brochures en posters. Ook maakt Windesheim talloze certificaten. Gegevens die hierin zijn verwerkt worden eenvoudig ingeladen via een Excel-sheet. Windesheim en Cordeo gaan samen voor snel en effectief content creëren, altijd passend bij de lay-out van de organisatie.

Lees hier de klantcase van Hogeschool Windesheim

Anne Wessels Marketing Manager
Er is meer content voor jou!
Meer informatie

Graag meer weten over huisstijl consistentie in Cordeo?

Team Cordeo Kom met ons in contact

Bel ons

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie.

+31 38 466 9420

Mail ons

Stuur een mailtje. We antwoorden je zo snel mogelijk.

hello@cordeo.com