Nieuws - 19 maart 2020

Efficiënt thuiswerken dankzij Cordeo als SaaS-oplossing

De huidige ontwikkelingen rondom corona jagen Nederland angst aan. Thuiswerken is bij veel bedrijven orde van de dag. Het is essentieel om in deze tijden, maar ook wanneer collega’s op locatie werken of bij langdurige ziekte, te werken met softwaretools die ‘in de cloud’ zijn.

SaaS-oplossingen zijn softwareprogramma’s die als een service worden aangeboden. In een notendop betekent dit dat je te allen tijde deze tool kunt gebruiken wanneer je toegang hebt tot het internet. Anno 2020 een must als je het ons vraagt.

Ook Cordeo is een SaaS-oplossing, waardoor een onverwachte situatie géén stokje steekt voor het managen van je content en je brand. Met Cordeo behoud je in alle mogelijke situaties de mogelijkheid om content te blijven creëren, snel en altijd conform je huisstijl. Ook het beheren van content en het online publiceren of offline verspreiden kun je gewoon blijven doen. Zelfs als je hele team vanuit huis werkt. Dat maakt een SaaS-oplossing als Cordeo een aanvulling voor je bedrijf.

Ook Team Cordeo werkt momenteel vanuit huis. Voor niemand een probleem, want je kunt ons gewoon telefonisch of per mail bereiken. Support zoals je van ons gewend bent, snel en persoonlijk.

We vertellen je graag meer over Cordeo als een SaaS-oplossing
Anne Wessels Marketing Manager
Er is meer content voor jou!
Meer informatie

Graag meer weten over SaaS-oplossingen?

Team Cordeo Kom met ons in contact

Bel ons

Bel ons, zodat we je meer kunnen vertellen over Cordeo als SaaS-oplossing

+31 38 466 9420

Mail ons

Heb je een vraag over Software as Service? Mail ons.

hello@cordeo.com