We staan voor je klaar

Support van onze specialisten

Gratis adviesgesprek

Zie ons als je collega’s

Als team werken we aan het bouwen en beheren van jouw merk en content

We helpen je graag

Jou als marketing- en communicatieprofessional helpen om alles te halen uit je merk. Dat is waar we iedere dag keihard aan werken. Onze specialisten zijn daarin net zo flexibel als onze software: ze staan altijd voor je klaar en passen de software helemaal aan naar jou en je organisatie. Dus laat hen maar losgaan met workflows inrichten en templates configureren. Tijd besparen voor jou doen we graag.

Neem contact op
Cordeo brengt jouw bedrijf in beeld en geeft je advies.

Stap 1: Jouw organisatie in beeld

Wij weten dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Daarom starten we met een uitgebreide analyse van je organisatie. Wat zijn je doelstellingen? Welke content wil je gaan maken en hoe zien de processen eruit? De toolkit die we voor je samenstellen past precies bij wat jij nodig hebt om het optimale resultaat te halen.

Wij implementeren Cordeo zo snel mogelijk, zodat uw organisatie het communicatieproces zo snel mogelijk kan vereenvoudigen.

Stap 2: Snelle implementatie

We doen er alles aan om een de software soepel en snel te implementeren. Ons streven is om je snel up-and-running te krijgen. We doen er alles aan om jou en je collega’s een eenvoudiger communicatieproces te bezorgen. Demo’s en trainingen horen hier natuurlijk ook bij. Pas als je er helemaal klaar voor bent, ga je op eigen kracht verder.

Bij Cordeo krijg je het beste support. En altijd één vast contactpersoon die alles weet van jouw organisatie. Hoe fijn is dat?

Stap 3: We staan voor je klaar

Je krijgt een eigen, vast contactpersoon die net zo betrokken is bij het succes van de software als jijzelf. Kom je even niet verder? Een telefoontje of mail is voldoende. Jouw contactpersoon kent jou en je organisatie en helpt je razendsnel verder. Ook kun je blijven rekenen op gericht advies, productkennis en inzicht in de vraag wat de software je oplevert en hoe je er nóg meer uit kunt halen.

Meer dan een SaaS-product

Onze collega’s staan iedere dag vol enthousiasme voor je klaar

We zien onze software niet als een gewoon SaaS-product (software als online service). Uiteindelijk maakt de betrokkenheid van ons team van specialisten het verschil voor jouw resultaat. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, kunnen we je diepgaande kennis over brand management en content management garanderen. Iedereen die bij ons werkt, gelooft in onze producten en zet alles op alles om jou zo goed mogelijk te helpen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Team Cordeo
Team Cordeo
Cordeo Digital Asset Management
Team Cordeo
Team Cordeo
Leg je uitdagingen eens aan ons voor, we kijken graag mee!
Neem contact op

Bespreek met Anthony de voordelen die Cordeo je kan opleveren.

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Bel mij, zodat we eens in kunnen zoomen op de voordelen voor jou. Heb je alleen een vraag? Ook dat kan!

06-48267875

Mail met mij

Stuur je mij een mailtje, dan antwoord ik je zo snel mogelijk. Ik probeer dit binnen een dag te doen.

hello@cordeo.com