Waarom een Document Manager?

Maak, verspreid en beheer al je content met Cordeo

Eén document manager (DMS) voor de creatie van allerlei documenten en dat voor een vast bedrag per jaar. Hoe meer je maakt, hoe voordeliger het dus wordt. Kortom, precies het tegenovergestelde van uitbesteding aan DTP'ers waarbij de kosten nog wel eens uit de klauwen lopen naarmate je meer communicatiemiddelen wilt maken.

  • Eén dms portal voor creatie, verspreiding en beheer
  • Vast bedrag per termijn voor een onbeperkt aantal uitingen
  • Flexibele InDesign-gestuurde templates voor elk communicatiemiddel dat je wilt maken
Een document manager? Ik wil meer weten

Documenten manager voor creëren, beheren en verspreiden

Hoe meer je uitbesteed, hoe meer je kwijt bent. Dat is natuurlijk heel logisch. Een consistentie contentstroom is voor organisaties heel belangrijk. Denk aan overheden, hogescholen en universiteiten of bijvoorbeeld zorginstellingen. Continu moeten er communicatiemiddelen worden gemaakt en dat kan een duur grapje worden. Daar steekt Cordeo een stokje voor. Wij hebben een brand portal, ofwel document manager, waarmee je onbeperkt veel uitingen kunt maken. En niet alleen jij, maar je hele marketing- en communicatieteam.

Omzeil DTP-kosten met DMS

€ 75,- per uur? Dat betekent dat je voor een wat grotere brochure makkelijk € 1.000,-, als het niet meer is, kwijt bent. En dat kan een keertje. Maar als organisatie streef je naar meer uitingen op jaarbasis. Denk alleen al interne visitekaartjes, magazines en brochures, maar ook posters, flyers of rollbanners. Cordeo wordt ook veel gebruikt om (geautomatiseerde) handleidingen te maken. Alles wat geprint kan worden kun je realiseren. Ook voor online beelden, bijvoorbeeld social media, hebben we oplossingen.

Document manager voor snelle doorlooptijd

Een Document Management System, ofwel Cordeo als brand portal, bespaart jou veel tijd. Ten eerste is het aansturen van DTP'ers en externe partijen verleden tijd. Je hebt per communicatiemiddel een template waar iedereen binnen je organisatie mee kan werken. Bovendien zijn uitingen die je maakt met Cordeo altijd conform de huisstijl. Daarmee waarborg je een merkbeleving zoals dat hoort. Je hebt zelf alle controle over de content die gemaakt wordt en je doorlooptijd kun je zelfs terugdringen van enkele weken of maanden naar enkele uren.

Cordeo verrijkt je gereedschapsset Werk sneller, efficiënter en beter met deze tools.

Cordeo als document manager iets voor ons?

Zeker. Helemaal wanneer je van plan bent nog meer communicatiemiddelen te maken als je nu al doet. Hoe meer je maakt, hoe meer je bespaart.

Met Cordeo als DMS heb je:
  • Grip op je volledige contentstroom
  • Een snelle doorlooptijd, mogelijk van enkele uren
  • Geen externe partijen meer, dat kosten bespaart
  • Oneindig veel mogelijkheden

Onbeperkt uitingen maken

In de basis wordt voor elk communicatiemiddel dat gemaakt moet worden een template klaargezet. Deze vormt de basis voor elke uiting. Samen wordt bepaald wat medewerkers aan mogen passen en welke elementen vast staan.

Ontdek meer

Huisstijlbewaking

Doordat we werken met flexibele, slimme templates die functionaliteiten meekrijgen, is de huisstijl in elke uiting gewaarborgd. Oneindige controles en geen continue merkbeleving zijn daarmee uit de wereld.

Ontdek meer

Snelle doorlooptijd

Je bent niet meer afhankelijk van designers. Daardoor heb je zelf alles in de hand en kun je je doorlooptijd per communicatiemiddel terugdringen naar enkele uren tot enkele minuten. Natuurlijk afhankelijk van je uiting.

Ontdek meer

Documenten opslaan, beheren en verspreiden

Naast creatie van brochures, magazines en noem maar op heb je met het all-in-one brand portal van Cordeo ook ruimte om alle creaties op te slaan. En niet alleen materialen die intern zijn gemaakt, maar ook foto's en video's, huisstijlelementen en andere bestanden. Door items metagegevens mee te geven kan iedereen binnen de organisatie alles makkelijk terugvinden of gebruiken bij de creatie van een nieuw communicatiemiddel.

Geaccordeerde uitingen kunnen gemakkelijk worden geëxporteerd naar het gewenste bestandstype. Wil je je brochures of andere uitingen geprint hebben? We bieden print-on-demand aan, gewoon in de portal. Eenmalig kies je een vaste drukker en productspecificaties en vervolgens kan er besteld worden. Met een workflow houd je controle op bestelde content en daarmee je budget.

Wil jij weten welke voordelen jullie kunnen behalen met het managen van jullie documenten en uitingen?
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Neem contact op

Meer informatie over document management tools?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel mij

Laten we telefonisch sparren over de mogelijkheden.

06-48267875

Mail mij

Wat wil je weten? Zet het op de mail.

hello@cordeo.com