Rondleiding door Cordeo

Wat kan je verwachten van onze demo?

Op locatie of online

Een demo op locatie of on remote, wat jullie voorkeur heeft. We leiden je graag in een uurtje rond door alle onderdelen die voor jullie interessant kunnen zijn.

Rondleiding door tools

We duiken graag samen in de tool, zodat jullie feeling krijgen met Cordeo. Zie het als een vrijblijvende verkenning van de tools die jullie organisatie verder kunnen helpen.

Vrijblijvend advies

Je hoeft je niet voor te bereiden, dat doen wij. Van te voren zullen we jullie uitdagingen en wensen in kaart brengen. Nadien kan gratis een persoonlijke offerte opgevraagd worden, maar dat hoeft niet.

Hey, ik ben Anthony! Wat wil je graag zien van ons portal? Laten we samen Cordeo ontdekken.
Anthony Durham Business Development Manager
Leer de tool gratis kennen

Plan je demo

Team Cordeo

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Al meer dan 50.000 professionals maken impact met Cordeo

Referenties

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is inmiddels uitgegroeid tot een complete oplossing voor brand, asset en content management. De kracht van Cordeo is daarbij het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor wat wij hen voorleggen."

Geertjan de Grip Media Buyer

“Cordeo heeft er voor gezorgd dat onze afdeling efficiënter en gestructureerder kan werken met grote besparingen als gevolg.”

Rhea Hermans Marketing Communicatie Manager

“We werken al 19 jaar met Cordeo. Cordeo heeft bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!""

Marloes Barelds Marketing Specialist