Laat je gegevens achter en laat Anthony weten wat je graag wilt zien van ons brand portal
Anthony Durham Business Development Manager
Een demo van ons, voor jou

Plan hier je demo

Demo? Gewoon doen!

Wat kan je verwachten van onze demo?

Rondleiding door features

We leiden je rond door alle features en laten je vrijblijvend kennismaken met Cordeo. Jij kiest of je de demo liever remote wilt of dat we bij je langskomen.

Advies van onze experts

Onze productexperts geven je uitgebreid advies over de mogelijkheden en voordelen voor jouw bedrijf.

Persoonlijke offerte

Als je wilt kun je naderhand een offerte op maat ontvangen, natuurlijk op basis van jouw specifieke wensen en benodigdheden.

Krijg een gratis demo van Cordeo

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Al meer dan 50.000 professionals maken impact met Cordeo

Referenties

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is inmiddels uitgegroeid tot een complete oplossing voor brand, asset en content management. De kracht van Cordeo is daarbij het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor wat wij hen voorleggen."

Geertjan de Grip Media Buyer

“Cordeo heeft er voor gezorgd dat onze afdeling efficiënter en gestructureerder kan werken met grote besparingen als gevolg.”

Rhea Hermans Marketing Communicatie Manager

“We werken al 19 jaar met Cordeo. Cordeo heeft bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!""

Marloes Barelds Marketing Specialist