Cordeo als brand portal

Grip op je merk en content

Cordeo verenigt creatie, verspreiding en beheer van content. Het brand portal stelt jou en je communicatieteam in staat om op efficiënte wijze content te realiseren die altijd voldoet aan de richtlijnen die passen bij de organisatie, ongeacht wie het maakt. De uitkomst is tijd- en kostenbesparing, een versoepeld proces en een korte doorlooptijd.

  • Creatie met flexibele templates
  • Online verspreiding en print-on-demand
  • Beheer en organisatie van media en documenten
Vertel mij meer over Cordeo

Content creëren met Cordeo

Met Cordeo werk je allen vanuit één portal met allerlei opties. Laten we beginnen met content creatie. Werk je met ons brand portal, dan schetsen we graag het scenario voor je.

Binnen de organisatie werk je met flexibele templates voor content creatie. Flexibel, omdat je op voorhand zelf bepaald wat collega's wel en niet aan mogen passen. Misschien wil je wel dat er enkel hoeft worden nagedacht over de boodschap, tone-of-voice en beeldmateriaal. Sjablonen kunnen vaste afmetingen, fonts en groottes van lettertype meekrijgen, zodat nooit wordt afgeweken van de huisstijl. Werk snel en efficiënt. Je streeft daarbij merkbeleving na. De consistentie die je brengt in al je uitingen is belangrijk om je merk als sterk merk weg te zetten.

Communicatiemiddelen verspreiden

Je gemaakte content kun je met Cordeo binnen een handomdraai verspreiden. Heb je net een Instagram of LinkedIn-afbeelding gemaakt, plaats deze dan gelijk door op social media. Heb je een brochure of poster gemaakt, print media dus, dan kun je deze direct laten printen. Print-on-demand noemen we dat ook wel. Je zendt je definitieve hoge resolutie bestand direct door naar je eigen printer of een drukker die je eenmalig gekoppeld hebt. De specificaties zijn al eenmalig ingesteld, dus voor je het weet ligt je bestelling op de mat. Print-on-demand heeft als voordeel dat je géén inkoop- en voorraadkosten hebt.

Media en documenten beheren

Naast maken en creëren kun je met Cordeo ook je media en alle documenten organisatie breed opslaan. Dit doe je met onze digital asset manager die ook verenigt is in het brand portal. Niet alleen losse media, ook je gemaakte items sla je hier eenvoudig op. Voordeel: al je assets staan op één centrale plek. En ben je nieuw communicatiemateriaal aan het maken in de studio, dan kun je vanuit daar ook deze media, bijvoorbeeld een beeld, benaderen en inladen. Dat heet nou samenwerken.

Met Cordeo manage jij je content en merk snel en eenvoudig. Op naar het beste resultaat!

Waar bestaat het brand portal uit?

Met Cordeo realiseer je een eenvoudig en snel communicatieproces voor het communicatieteam. In het brand portal zijn een diverse functies verenigt die met elkaar samenwerken om jouw creatie- en publicatieproces naar een hoger level te tillen.

  • Digital asset manager voor beheer en organisatie van media en bestanden
  • Studio voor creatie van content middels slimme templates
  • Workflows voor grip en controle op uitingen en budgetten
  • Print-on-demand etc.

Merkbeleving

Content wordt gemaakt aan de hand van flexibele templates die eenmalig worden opgezet vanuit InDesign. Na implementatie kan iedereen binnen je organisatie content maken. Je bepaalt zelf wie wat aan mag passen en met workflows houd je grip op de contentstroom en budgetten.

Meer over merkbeleving

Snel en efficiënt

Je werkt overzichtelijk vanuit één portal. Er is geen ruimte voor discussie en Cordeo garandeert een snelle doorlooptijd voor alle communicatiemiddelen. Bovendien is Cordeo een SaaS-product. Doordat je vanuit de cloud werkt, werk je snel en is het platform altijd toegankelijk.

Meer over de tools

Voordeel voor iedereen

Met Cordeo ben je onafhankelijk van reclamebureaus en andere partijen. Je doorlooptijd per uiting is kort, je content is gegarandeerd goed en past binnen de huisstijl. Je zorgt dat het communicatieteam efficiënt en snel werkt en bespaard zowel op interne als externe kosten.

Plan een gratis demo
Cordeo als brand portal voor jouw organisatie? Laten we eens sparren.
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Neem contact op

Meer informatie over Cordeo?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel mij

Laten we telefonisch sparren over de mogelijkheden van Cordeo.

06-48267875

Mail mij

Wat wil je weten over Cordeo? Zet het op de mail.

hello@cordeo.com