Brochure templates

Snelle creatie van brochures, magazines en andere documenten

Snel content maken doe je met behulp van flexibele templates voor brochures en andere uitingen. Cordeo biedt templates voor brochures, magazines en ga zo maar door. Templates worden eenmalig ingeladen vanuit InDesign en kunnen vervolgens gebruikt worden door iedereen van jouw communicatieteam. Op voorhand wordt bepaald welke onderdelen vaststaan en wat er aangepast kan worden. Dat is gecontroleerd content creëren met een korte doorlooptijd.

  • Snel content creëren met InDesign-gestuurde templates
  • Sjablonen voor brochures en magazines met zelf te bepalen richtlijnen
  • Huisstijl altijd gewaarborgd
  • Templates altijd aanpasbaar vanuit InDesign en met één druk op de knop doorgevoerd

Brochure templates, magazines en meer

Kan ik met Cordeo alleen templates klaarzetten voor brochures en magazines? Het antwoord is nee. Je kunt voor al je uitingen sjablonen inladen die vervolgens toegankelijk zijn voor je marketing en communicatieteam. Je kiest op voorhand welke stijlen en opmaak er geïntegreerd moet worden. Deze gewenste toepassingen creëer je eenmalig in InDesign en worden vervolgens doorgezet in e toegankelijke templates voor jouw leaflet, brochure of andere print uiting.

Voordeel content op basis van sjablonen

Doordat er wordt gewerkt met templates om alle content te creëren, werk je snel en veelal foutloos. Dit omdat er vaste onderdelen in je sjablonen zitten. Zo ben je werkgever verzekerd van een consistentie toepassing van de huisstijl in alle uitingen. In het kader van merkbeleving een hele belangrijke. Daarbij kun je door content te maken op basis van slimme sjablonen afstand nemen van reclamebureaus, wat kostenbesparing met zich meebrengt. Nog niet eens gesproken over tijdsbesparingen van beide kanten.

Templates voor print content, hoe werkt dat?

Cordeo is er voor de organisaties die content maken voor zichzelf. Cordeo is er voor organisaties die produceren voor diverse afdelingen, denk aan een scholen- of zorggroep. Elke afdeling heeft zijn eigen look-and-feel en wil massaproductie op maat verwezenlijken. Denk aan allerlei opleidingsbrochures, maar ook interne visitekaartjes. Daarop is een all-in-one brand portal het antwoord.

We hebben een stappenplan voor je om in beeld te brengen hoe het werkt.

Stap 1: Processen uitschrijven

Welke communicatiemiddelen moeten er de komende tijd gemaakt worden? Hiervoor moeten templates worden gerealiseerd. Daarbij moet er intern duidelijkheid zijn wie content mogen creëren en wie verantwoordelijk is voor de contentstroom.

Stap 2: Creatie templates

Is het duidelijk welke uitingen er gemaakt moeten worden, dan kunnen templates worden gemaakt. Met Cordeo werken we met InDesign-gestuurde sjablonen die na implementatie altijd aanpasbaar zijn. Bovendien behoud je hierdoor vrijheid op het gebied van design.

Stap 3: Implementatie

Eenmalig worden flexibele templates klaargezet. Er worden regels bepaalt per template, zodat duidelijk is wat medewerkers wel en niet mogen aanpassen. Zo werkt iedereen vanuit hetzelfde oogpunt en blijft de merkbeleving consistent.

Stap 4: Content creatie

De functionaliteiten per template/content item zijn ingebouwd. Sommige klanten kiezen er bijvoorbeeld voor om ca. 90% van alle gewenste toepassingen vast te zetten. Op deze manier hoeven bewerkers alleen na te denken over de boodschap, tone-of-voice en beeldmateriaal. Zo creëer je foutloos en snel.

Stap 5: Verspreiding

Nadat ingediende content akkoord is bevonden door de verantwoordelijke van jullie communicatieteam, kan iedereen die deze bevoegdheid heeft de content downloaden, online delen of printen (bij een externe gekoppelde drukker). Ook hier wordt veelal gekozen om akkoord te geven door de budgetverantwoordelijke.

Meer weten over brochure templates en andere contentsjablonen?
Heleen Klein Horsman Sales Manager
Gratis adviesgesprek
Hi there!
Neem contact op

Meer informatie over templates voor de creatie van communicatiemiddelen?

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel mij

Laten we telefonisch sparren over de mogelijkheden.

+31 (0)64 826 7871

Mail mij

Wat wil je weten? Zet het op de mail.

heleen@cordeo.com