Templates

Cordeo's template studio

Dankzij de template studio van Cordeo kan iedereen in jouw organisatie communiceren binnen de huisstijl. Templates zijn snel toegankelijk te maken voor allerlei type gebruikers en de flexibiliteit wordt bepaald door de organisatie.

Meer weten?

Klaarzetten templates

Door de koppeling met Adobe InDesign kunnen templates zelf opgezet worden en toegankelijk worden gemaakt voor alle Cordeo-gebruikers. De mate van flexibiliteit wordt bepaald per template. De huisstijl is altijd gewaarborgd.

Beschikbaar stellen

Ook gebruikers zonder ervaring met communicatie zijn in staat om via templates goede content te maken. Cordeo laat je hele organisatie communiceren en daarmee bijdragen aan de merkidentiteit.

Makkelijk aanpasbaar

Reeds gemaakte templates kunnen vanuit InDesign gemakkelijk worden aangepast en opnieuw worden opgeslagen. Alle uitingen op basis van het aangepaste sjabloon worden direct vernieuwd. Iedereen werkt altijd met de nieuwste versies.

Maak snel content met flexibele templates in Cordeo.

Voordelen template-based communiceren

Door content te maken op basis van flexibele huisstijltemplates, versneld de doorlooptijd per uiting enorm. Als organisatie creëer je veel meer content tegen minder kosten en ben je onafhankelijk van externe DTP'ers. De communicatieafdeling wordt ontlast, doordat ook andere collega's binnen de huisstijl kunnen communiceren.

Wat heb je hier aan?
  • Tijdwinst en kostenbesparing
  • Altijd communiceren binnen de huisstijl, waardoor de merkidentiteit versterkt
  • Ontlasting team communicatie en onafhankelijkheid van derden
Creëer al je uitingen conform huisstijl in de Template Studio.

Wat kun je maken met Cordeo?

In principe is geen template onmogelijk. Voorbeelden van standaard templates zijn uitingen met minder flexibiliteit die in enkele minuten gemaakt kunnen worden: visitekaartjes, posters, social media posts etc. Complexere uitingen als magazines, contracten en handleidingen hebben vaak meer flexibiliteit en vrijheid voor de maker. Desondanks altijd binnen de huisstijl.

Wat heb je hier aan?
  • Templates voor online en offline doeleinden
  • Mate van flexibiliteit zelf te bepalen
  • Korte doorlooptijd per uiting gegarandeerd
Met Brand Portal Cordeo versterk je je merkidentiteit.

Controle op huisstijl

Controle op huisstijl is niet nodig. Iedereen binnen de organisatie kan in de template studio van Cordeo uitingen conform huisstijl maken. Kwaliteit op inhoud waarborg je met workflows. Laat eenieder creëren, maar zorg dat voor publicatie goedkeuring bv. bij de communicatieafdeling ligt.

Wat heb je hier aan?
  • Controle op huisstijl, inhoud en budget
  • Workflows naar eigen behoefte in te stellen
  • Pas gebruikersrechten toe om collega's diverse rollen toe te kennen

Content creatie met Cordeo

Content maken aan de hand van flexibele templates heeft als voordeel dat - ongeacht wie een uiting maakt - er nooit van de huisstijl wordt afgeweken. Je kunt vanuit Adobe InDesign zoveel sjablonen als gewenst klaarzetten. De organisatie, vaak de communicatieafdeling, bepaalt welke mate van flexibiliteit de templates krijgen. Zo maken onervaren gebruikers vaker gebruik van standaard templates zoals visitekaartjes en posters. De meer ervaren gebruikers leven zich uit op meer complexe uitingen. Denk aan brochures, catalogussen en handleidingen.

Template-based communiceren

Ik vertel je er graag meer over

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel met mij

Wat maken jullie zoal aan uitingen als organisatie?

+31 (0)64 826 7871

Mail met mij

Stel je vraag en ik antwoord je zo snel mogelijk.

heleen@cordeo.com