Rollen en rechten

Diverse gebruikerstypen voor optimale productiviteit

In ons brand portal kun je diverse gebruikerstypen aanmaken. Het grote voordeel hiervan is dat voor iedereen een dashboard met mogelijkheden passend bij de ervaring past. Daarnaast houd je als organisatie grip op wie wat creëert, distribueert en beheert.

Meer weten?

Gebruikersrollen

Bij organisaties met meerdere teams is het handig om gebruik te maken van gebruikersrollen. Groepeer teams of individuen op basis van kunde en ervaring. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Rechten

Een voorbeeld: De ene groep heeft toegang tot de DAM. De andere mag creëren en distribueren. Weer een andere gebruikerstype heeft overal toegang toe. De communicatieafdeling heeft goedkeuringsrechten voor controles.

Heldere lijnen

Dankzij gebruikerstypen communiceert iedereen consistent en draagt bij aan de merkidentiteit. Elke gebruiker krijgt passende rechten. De organisatie houdt daarbij controle op alle gebruikers en haar communicatie.

Content Creatie met Brand Portal Cordeo.

Grip dankzij rolverdeling

Rolverdelingen door de introductie van gebruikersgroepen zorgen ervoor dat je in teamverband communiceert. Je weet wie welke werkzaamheden omtrent het creëren, distribueren en beheren van content uitvoert en houd dus grip.

Wat heb je hier aan?
  • Controle op creatie, distributie en beheer van uitingen
  • Gestructureerd communiceren
  • Zelf naar wens in te richten
Gebruik een brand portal als Cordeo om al uw communicatie af te stemmen op uw huisstijl.

Voor ervaren en onervaren gebruikers

Elke gebruiker van Cordeo heeft een eigen dashboard. Hierop bevinden zich directe koppelingen naar onderdelen waartoe de gebruiker toegang heeft. Gebruiksvriendelijk en snel overgaan op actie is het gevolg. Door de vele opties van rollen en rechten is communiceren via Cordeo weggelegd voor onervaren tot aan doorgewinterde gebruikers.

Wat heb je hier aan?
  • Elke gebruiker een persoonlijk dashboard
  • Gebruiksvriendelijk en actiegericht
  • Onervaren en doorgewinterde gebruikers
Met Brand Portal Cordeo versterk je je merkidentiteit.

Consistent communiceren in teamverband

Doordat letterlijk iedereen in je organisatie met Cordeo kan communiceren - op passend niveau - draagt iedereen bij aan de communicatie. Elke uiting die vanuit Cordeo wordt gemaakt en gedistribueerd, past binnen de huisstijl. Alles draagt bij aan de merkidentiteit. Communiceren doe je in teamverband vanuit je eigen organisatie.

Wat heb je hier aan?
  • Iedereen draagt bij aan de communicatie
  • Uitingen altijd conform huisstijl
  • Communiceren in teamverband
Gratis rondleiding door Cordeo
Gebruikersrollen en -rechten

Ik vertel je er graag meer over

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Ontdek alles over gebruikersrollen en -rechten

06-48267875

Mail met mij

Ik antwoord je mailtje meestal dezelfde dag nog.

anthony@cordeo.com