Metagegevens in Digital Asset Manager

Digital assets snel vinden en gebruiken

Sla digital assets op in de DAM van Cordeo aan de hand van metagegevens. Voorkom lange zoektochten en kies voor duidelijkheid. Metagegevens biedt de organisatie overzicht en laten geen ruimte over voor onduidelijkheden.

Meer weten?

DAM met meta

DAM bied je organisatie structuur en overzicht over alle digital assets - media, logo's, documenten, gemaakte uitingen en zo verder - die in de organisatie rondgaan. Elk item krijgt relevante persoonlijke informatie mee: metagegevens.

Snel en vindbaar

Dankzij metagegevens is elke asset in de DAM binnen enkele seconden vindbaar en bruikbaar. Downloaden, inladen tijdens de creatie van een nieuwe uiting, publiceren of even doormailen naar een contact. Wat je maar wilt!

Tijdswinst

De structuur en overzichtelijkheid die een DAM i.c.m. metagegevens biedt, levert enorm veel tijdwinst op. Er is geen ruimte voor onduidelijkheid en de doorlooptijd per uiting versneld. Haal frustraties weg bij je collega's wat de productiviteit ten goede komt.

Snelle vindbaarheid van assets met metagegevens | DAM

Voorbeelden van metagegevens

Alle gebruikers die metagegevens aan nieuwe digital assets mee mogen geven, ofwel mogen aanvullen, hebben talloze mogelijkheden. Voorbeelden van metagegevens zijn titel, description en keywords. Ook kun je kenmerken meegeven als: gebruikersrechten, bestandsformaat, taal, aantal pagina's, auteur en zo verder.

Wat heb je hier aan?
  • Snel metagegevens toekennen
  • Eenvoudige vindbaarheid voor alle collega's
  • Tijdwinst als gevolg
Gebruik een brand portal als Cordeo om al uw communicatie af te stemmen op uw huisstijl.

Einde aan lange zoektochten

Digital Asset Management maakt een einde aan versplinterde beelden en video's, documenten en huisstijlelementen in de organisatie. Metagegevens maken een einde aan lange zoektochten. De combinatie hiervan levert jou en alle collega's pure tijdwinst.

Wat heb je hier aan?
  • Eén plek voor alle digital assets
  • Metagegevens voor snelle vindbaarheid
  • Structuur en overzicht
Content Creatie met Brand Portal Cordeo.

Controle op kwaliteit metagegevens

Je kunt er als organisatie - vaak afhankelijk van de grootte - voor kiezen om slechts bepaalde gebruikersgroepen assets te laten toevoegen aan de DAM. Andere gebruikers kunnen bijvoorbeeld enkel lezen en downloaden. Daarbovenop kan een keuze zijn om de communicatieafdeling goedkeuring te laten geven op nieuwe toevoegingen, zodat kwaliteit in de beeldbank bewaakt wordt.

Wat heb je hier aan?
  • Gebruikersgroepen met specifieke rollen en rechten
  • Optionele controles op nieuwe toevoegingen in DAM
  • Inrichting DAM naar eigen behoeften
DAM met metagegevens

Ik vertel je er graag meer over

Heleen Klein Horsman Sales Manager

Bel met mij

Je kunt me bellen op onderstaand nummer.

+31 (0)64 826 7871

Mail met mij

Stel je vraag en ik antwoord je zo snel mogelijk.

heleen@cordeo.com