Brand Portal | Cordeo

Hey, wij zijn Cordeo!

Op naar een sterk merk

Het brand portal voor jou

Cordeo voor een sterk merk

Met het brand portal van Cordeo kan iedereen content creëren, verspreiden en beheren die altijd voldoet aan de huisstijl. Zo bouw je een sterk merk. Tijdwinst, minder kosten en werkdruk, een snelle doorlooptijd per uiting én een sterke merkidentiteit zijn in jouw voordeel.

  • Efficiënt en gericht communiceren binnen de huisstijl
  • Extreem snelle doorlooptijden per uiting
  • Tijd- en kostenbesparing doordat je het zelf in de hand hebt
Content creatie templates | Studio

Alles in huis

Content maken, verspreiden en beheren kun je zelf

Creëer

Maak in een handomdraai een professionele uiting conform de huisstijl. Grafische skills? Niet nodig. Met flexibele templates kan iedereen in je organisatie communiceren.

Ontdek meer

Verspreid

Met één druk op de knop verspreid je uitingen. Een brochure, flyer of bv. visitekaartje zet je direct door naar de drukker of publiceert direct een online item.

Ontdek meer

Beheer

Beheer je merk en content vanuit de Digital Asset Manager. Van gemaakte content tot media en documenten. Overzicht, structuur en altijd alles bij de hand.

Ontdek meer

Bespaar

Vanuit je eigen organisatie te communiceren maakt je efficiënt en onafhankelijk. De doorlooptijd per uiting halveert en je versterkt je merkidentiteit per direct.

Ontdek meer
Laat ons vrijblijvend meedenken over jouw uitdagingen.
Anthony Durham Business Development Manager
Gratis adviesgesprek
Vraag 'm aan

+50.000 blije gebruikers

Daar zijn we best trots op!

Referenties

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is uitgegroeid tot een complete communicatie-oplossing. De kracht van Cordeo is het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen."

Geertjan de Grip Media Buyer

“We werken al 19 jaar met Cordeo. Zij hebben bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"We zijn zeer tevreden met Cordeo. We hebben eindelijk controle over het complexe proces om handleidingen in vele talen up-to-date te houden en snel beschikbaar te stellen."

Serge Groenestein Technisch Inkoper

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!"

Marloes Barelds Marketing Specialist
Hoi, ik ben Anthony

Wil je meer weten over ons brand portal?

Anthony Durham Business Development Manager

Bel met mij

Vragen, advies nodig of meer weten? Bel me gerust.

06-48267875

Mail met mij

Jouw mailtje probeer ik dezelfde dag nog te beantwoorden.

anthony@cordeo.com